Ezek mind magyar márkák? És ezen kivül aki tud mást nem csak öltözködésbe mindet írja le
Szia!
Én igazából csak a női részéhez tudok hozzászólni de ezek azok még: Misso, Amnesia
Amiket írtál, ha jól tudom mind magyar. Nagy részüket tényleg itt is készítik. De pl. a Mayo Chixnek vannak külföldön (pl. Cipruson, Dublinban) boltjai. Én szeretem ezeket a márkákat, és szívesebben fizetek érte, ha tudom, hogy itthoni márka (lehet, hogy hülyeség, mindenki azt gondol amit akar). Nekem az egyetlen problémám ezekkel az, hogy számomra elég drágák. Mayo Chixben, Amnesiában vásárolok többször, ha épp megengedhetem ezt a "luxust", és ugyan nagyon szép darabokat tudok venni, mindig drágállom. A Saxoo-ban vannak jó leértékelések néha!
Az Agressor meg ha jól tudom nevet váltott (ezt hallottam, de ha tévedek, akkor javítsatok ki), és Glorious néven működik, de szerintem nem túl jó minőségű, ehhez képest nagyon olcsó is viszont. Az invázió nevű boltban találod ezeket (férfi ruha is van), nagyon olcsóért teljesen fel lehet öltözni.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. ;)
20/L
én mondok vmi érdekes. sokat járok külföldre és rendszerint be is vásárolok ruhákból. és én aztvettem észre h ugyanaz a márka, kint jobb minőségű...:O
pl vettem kint terranova felsőt, még mindig megvan, pedig vagy 5 éve volt, és még mindig ugyanúgy néz ki. ha itthon veszek vmit terranova az kb első mosás után máshogy néz ki.
és ez igaz más boltokra is...tudom, ezmost nemannyira témába vágott...csak én mostmár szívesebben vásárolok külföldön, mint itt magyarországon, mert olyan érzésem van, mintha ide csak a selejtet hoznák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!