Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg a rockos stílus lesz...

Sexylady kérdése:

Tényleg a rockos stílus lesz a divat? :O

Figyelt kérdés
Az egyik válaszban azt olvastam, és nagyon dühös lettem... minek akarnak rockernek kinézni, akik alapból nem azok? Hülye divatmajmok.... Én, aki igazi rocker vagyok, nagyon megvetem ezt...nem csinálhatnak mindenből divatot....
2009. aug. 15. 19:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
ajj bocsi, a válaszodat nem én pontoztam le, lécci ne rám haragudj... am tényleg elegem van már abból, h engem is divatrockernek néznek, meg emo-nak, holott egyáltalán nem úgy öltözködöm, viselkedem, de ha fekete cucc van az emberen, az már rögtön emo... a kis plázaplcsák meg térjenek vissza a rózsaszín tipegőhöz... bár sztem az is szánalom...
2009. aug. 15. 21:05
 12/18 anonim ***** válasza:
79%

uccso vok

ahhh en meg mindig kivok rajta akadva..olyan ideges vok miota ezt olvastam, asszittem hogy mar vege lesz ennek az egesz hulyesegnek, es rozsaszinbe jarnak..de nem sikerul a jo stilusokat lekoppintani ismet.

es am jah a fekete..kormom fekte? egybol kapom h emo vok:@

2009. aug. 15. 21:37
 13/18 anonim ***** válasza:
71%

Odaver eléggé... főleg amikor már Hanna Montana rocksztár, a Jonas Brothers meg rockegyüttes... A krva anyjukat..

Kb 10 éves korom óta rockot hallgatok, kb úgy is öltözök, keverem a punkkal meg a lányosabb cuccokkat, eddig jól megvoltam a magam kis stílusával, de most már "emo" vagyok. Fekete a körmöm? -> emo vagyok. Fekete a szemem?->emo vagyok. Hál Istennek a bakancs még nem divatos (illetve miket beszélek, múltkor láttam egy divatblogon virágmintás Doc Martenst:/)

17L

2009. aug. 15. 23:51
 14/18 anonim ***** válasza:
77%

Ismerősöm csinálja ezt. Tornacipő, szűk farmer, halállfejes, vagy gitáros póló, fülébe szól a "Jónás testvérek" muzsikája, vagy a Rocktábor soundtrack, vagy ilyesmi, és "hűű, de lenne most kedvem gitározni" közben életében nem fogott még gitárt, nem tudja mi az a skála, ált suliban ének órán megmukkani sem tudott, nem hogy értelmeset mondani.

Amúgy most az emo miatt jött be ez a sok halálfejes, csontvázas, akirmilyen mütymürütty. Most sajnos ez a divat, majd elmúlik, át kell vészelni. xD

2009. aug. 16. 17:50
 15/18 anonim ***** válasza:
50%

szija!

hát én egy igazi kevert emberke vagyok, se emo se rocker, hanem ilyen én :D ilyen állat. :D

de én is kiakadok amikor egyböl általánosítanak... :S meg ha már nem vagy kategorizálva akkor ember se vagy? :S engem ez zavar, nameg persze a divat, mert minden stílusbol hülyét csinál :S nem hordok se halálfejes cuccokat, de idegesít, hogy leemóznak :S. elég szánalmas... :/ csak remélni tudom, hogy ezek a kis diszkóp*csák visszamennek anyjukba... :S

(Kiskorom óta metalt hallgatok, mostmár minden becsúszott mellé kivéve a rep és a diszkó :D viszont többségben még mindig metal megy :D. valahogy akkoriban még nem volt ennyi divatmániás r*banc. :/)

16/L

2009. aug. 16. 19:10
 16/18 anonim ***** válasza:
77%

addig jó nekünk míg hanamontána mintájára nem kezdenek el a diszkócicák bakancsot hordani. bizony,bizony. múltkor teszkóban megnéztem az egyik füzetet,és mi volt azon a divatp*csán? bakancs. áááá,filmszakadás-.-

Egy industrialos

2009. aug. 16. 19:53
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 20:14

Egyetértek (:

De engem inkább az irritál, ahogy ennél a kérdésnél a sok kis ugyanolyan divatpιcsa vergődik.

A rockos cuccok alatt az olyan Rihanna stílusú dolgokat értik.

Bőr, lakk, fekete szín.. Ősszel pl tele leszünk fekete bőrdzsekis fiatalokkal. Jó üzlet lesz belőle (:

2009. aug. 17. 00:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát sajna úgy néz ki mert:

-szegecses övek meg karkötők minden divatp.csán

-Hannah Montana tündibündi vajszínű bakancsa :"S

-van egy ismerősöm akinek AC/DC-s converse-je van de fogalma sincs az egészről de megvetter "merthát ez converse"

Örömömben elégettem volna az a Converse-t ! :@

2009. szept. 6. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!