Szerintetek is elegáns ez a ruha?
Egy picit formális rendezvényre kellene, nem kosztümös, de nem is farmeros-pólós megoldásra lenne szükség :)
Egy akril anyagú pulóver rablás 9.000-ért. És marhára nem elegáns, hanem hétköznapi. Kosztümhöz felejtsd el, abszolút nem illik össze vele.
Egyéb tanács: próbálj meg normális boltokban körülnézni, ne kínaiban (ugyanis a linkelt oldalon kb. csak az van)
Nem kosztümmel lenne, nem is írtam ilyet :) Pont az a lényeg, hogy a rendezvényre nem kosztümben kellene menni, de mégsem egy farmerban mennék.
Amúgy nem igazán járok kínai boltokban, de tegnap körbenéztem c&a, promod, bershka és hasonló "normális"nak nevezett boltokban és csak hasonló vagy inkább magasabb áron láttam pulcsikat. Szóval ilyen alapon szerintem mindegy, hogy neten vagy ezekben a boltokban veszem meg. És ez legalább tetszik, ami a boltira nem mondható el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!