Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Szerintetek a fiúk,...

Lányok! Szerintetek a fiúk, férfiak azért vesznek fel nejlonharisnyát, mert vagy fáznak, netán lábfétisük van, és otthon bámulják magukat benne, másszóval tetszeni akarnak maguknak?

Figyelt kérdés
Most ez nem gúnyolódás akar lenni,de én akkor sem tudom elképzelni a nejlonharit egy pasin.A pamut az oké,teljesen természetes.Az egy dolog,hogy a férfiak számára is gyártanak n.harit,de itt nálunk még nem elfogadott,az északi országokban(Norvégia,Svédország)nyilván más a helyzet.Ott még nyáron is előfordul,hogy hűvös van,a télről nem is beszélve.De hát izlések,és pofonok.Akinek tetszik,viselje.

2012. nov. 17. 12:24
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Én még itt északon egy férfit sem láttam nylon "hariban". Sőt boltban sem igen láttam nylonharisnyát (biztos van).
2012. nov. 17. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem még ott fent sem hordanak nylonharisnyát a férfiak. Akkor már pamutot, ha muszáj, az legalább melegít is.
2012. nov. 17. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Hát egy rendes férfi nem hordana ilyet az fix. Hiszen van bélelt nadrág, meg meleg hosszú alsók, felvehet 2 nadrágot is, térdzoknit... szóval sok jó lehetőség van ha fázik... a nejlonharisnya pont nem az.
2012. nov. 18. 00:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,pontosan ilyenekre számítottam.Jó érzés,hogy még vannak hozzám hasonló gondolkodású emberek.
2012. nov. 18. 08:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Sőt,még a fehér pamutharisnya is elmegy.Az majdnem olyan mint a jégeralsó.
2012. nov. 18. 13:21
 6/7 anonim ***** válasza:
22%
35eves vagyok most 14 eves korom ota hordok nejlonharit. Egyebkent az attol noi mert nejlon? Ti nok is hordtok nadragot pedig az meg ferfi viselet,nalatok is elkezdte valaki hordani aki rajott,hogy milyen jo, nalunk is ez a helyzet!
2013. febr. 21. 12:01
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
MÁR 32 ÉVE CSAK HARISNYÁT HORDOK. ELŐSZÖR CSAK NADRÁGGAL DE MÁR KB 7 ÉVE CSAK SZOKNYÁVAL.VÉGIGPRÓBÁLTAM MÁR AZ ÖSSZES LÉTEZŐ TIPUSÚT. ELŐSZÖR CSAK A COMBHARISNYÁT ( HARSNYATARTÓVAL, MERT MÉG NAGYONRITKA VOLT A HARISNYANADRÁG IS MEG A COMBFIX IS.1970-ES ÉVEK VÉGEFELÉ.NAGYON ELÉGEDETT VAGYOK VELE.NÁLAM NEMJEJENTKEZETT TŐLE SEM A GOMBÁSODÁS SEM AZ ( IZZADÁS AMIÓTA SZOKNYÁVAL VISELEM. AMÚGY PEDIG MOST VESSZÜK VISSZA A TŐLÜNK ELLOPOTT RUHADARABOT, UGYANIS ALAPVETŐEN A HARISNYA AZ FÉRFI RUHADARAB VOLT. AZ 1200-AS ÉVEK KZEPÉTŐL AZ 1600-AS ÉVEK KÖZEPÉIG CSAK MI FÉRFIAK HORDTUNK HARISNYÁT, ÉS NEM A LÁNYOK.
2013. júl. 28. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!