Milyen sulitáskát válasszak?
Szia!
Gimiben kell a legtöbbet cipelni,én nem ajánlom az olaltáskát!Hátizsákokból is vannak szebb,kevésbé "bunfordi" darabok!Én csak 12-ben váltottam át oladltáskára :)
ohh, értem:Sköszi a választ, még meggondolom:)mondjuk most is 7-8kgos volt a táskám, néha méág több is..2-3 tanár kicsit sok könyvet és füzetet vetem meg velünk, és semmit sem haladunk a tananyaggal-.-'
amúgy a kérdésemet kijavítva oylan válltáskára gondoltam, ami derék fölötti, nem a bokáig leérőreXP
én ilyen táskát vetettem :
igaz más minta van rajta de sztem tök jó :) igaz h kicsit nagyobb de muszáj mert nekem nagyon sok könyvem van. én most leszek 10.-es )
Nekem ilyen van,tavaly decemberben vettem 7ezerért, és nagyon jó állapotban van még mindig.Imádom.jól birja a kiképzést...
Szerintem amit linkeltél, az egyáltalán nem nőcis, ne haragudj!
Nézz körül a Björn Borgban, ott egész jó táskák szoktak lenni, és jól bírják a kiképzést.
igen, amit linkeltem tényleg nem az:Dnem haragszom, igazad van.csak közben keresgéltem a táskák között és vhogy az tetszett meg:P
amúgy köszi az 5letetx)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!