Mit szóltok ehhez a ruhához buliba?
Nem diszkós, inkább szélesebb körű baráti összejövetel, ami végül táncos buliba fullad :)
Szerintem jó, nekem tetszik.
19/F
Elég giccses és gagyi anyagú, de ha amúgy sincsen ízlésed (és gondolom nincs, ha ezt kinézted), akkor természetesen megfelel, mert már hozzá vannak szokva.
A szabása jó, még a legtöbb strasszkő sem lenne akkora mellélövés, viszont az igénytelen, csicsás, masnis csillogó öv mindent elront.
Ezen felül meg ráadásul viszkóz-elasztán anyagú, és ezért van pofájuk majd' 7.000-et elkérni.
4-es, ezt én is írhattam volna! Sajnos vacak nyúlós anyagú rémség lehet, csicsásan díszítve egy rakás pénzért. Meglehetősen proli ez a cucc, de hát a fél ország ilyenekben mászkál. Már csak azért sem vennék meg ilyesmit, mert amint leesik az első strassz máris ocsmány az egész és hát ilyen minőségű holmikról le is esik.
De persze nem lehet mindenkinek ízlése.
Hát, nem értem miért szóljátok le különösen az anyagát, mert a viszkóz-elasztán nagyon is jó minőség! Pont hogy nem a kínai gagyi amiket írtok... De ha valakinek fontos a sok poliészter és a márkafelirat, szíve joga ott vásárolni. Személy szerint biztos nem a zara-promod-orsay hármas verziónál keresnék mert bizony elég szar minőségű felsőt már sikerült ott is venni horror áron...
Nekem nagyon tetszik ez a felső, és szerintem elég egyedi, úgyhogy én is megvenném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!