nem vagyok olyan nagyon dagi, de azért túlsúlyos nyilván 67kg de egyszerűen még vékonyan is mindig olyan combos voltam, meg a vádlim is vastag volt hogy nem jön fel semmi a lábamra..
hol vesztek ilyen "bővebb" szárú csizmát?
2012. nov. 14. 21:40
1/10 anonim válasza:
Sehol. Marada bokacsizma. Nekem bevalt tavaly is a bokacsima beturt nadragszarral. Nem gyartanak vastagabb vadlira mert keves embernekkell es vastag vadlin nem mutat jol
2012. nov. 14. 21:43
2/10 anonim válasza:
Nekem pont az ellenkezője, pedig nem vagyok vékony, csak a lábam az :D Hogy lötyög rajtam a csizmaszár.
2012. nov. 14. 21:45
3/10 anonim válasza:
Nem kell ehhez ducinak lenni. :( 49 kiló vagyok 160 centihez, de nem találok csizmát magamra.
36-os lábam van és ehhez aránytalanul nagy vádlim.
Mondjuk a csinibb csizmák között keresgélek. Olyanok között, amiknek van egy kis sarka.
Lapos csizmáknál láttam szélesebbet.
2012. nov. 14. 21:46
4/10 anonim válasza:
Nekem is nehezen jön fel a lábamra pedig csak husi vagyok.
Amúgy az Invázióban volt sok ami feljött rám könnyen, ott nézelődj :)
deichmannban mindig végigpróbálgatom őket, "hátha" alapon, és kb mindig bőgve jövök hogy hogy lehet ennyire szerencsétlen hogy sajna meg kell fagynom télen..
2012. nov. 15. 14:13
9/10 anonim válasza:
nem tudom aktuális e még,de én mindig találtam.idén fűzőset vettem.felül vastagabb a a lábam,ott picit kijjebb engedem és ennyi :)
2012. dec. 1. 23:24
10/10 anonim válasza:
És ha bakancsot vennél? Imádom a bakancsokat, kiskorom óta az van. Az könnyen feljön :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!