Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a csőnadrágról?

Mi a véleményetek a csőnadrágról?

Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 15:12
1 2
 11/17 anonim válasza:
69%
a f*szt se érdekli h ki mit mond... én szeretem és előszeretettel hordom.. ha vkinek nem tetszik h rajtam hogy áll.. ne nézzen rám.. ennyííííí (L)csőnaci(L)
2009. szept. 5. 15:38
 12/17 anonim ***** válasza:
69%

Nekem több csőnacim is van és nagyon szeretem őket. :)

L/20

2010. jan. 10. 14:28
 13/17 anonim ***** válasza:
37%
Én nem szeretem, nagyon kényelmetlennek találom, nem érzem magam jól benne. Ma már a fiatalok nagy többsége csőnadrágot hord és ez a divat, úgyhogy én egyre nehezebben kapok nacit. :)
2010. febr. 25. 17:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Én is szeretem bár volt egy kényelmetlen fazonú egyébként jól néz ki kiemeli a vékony hosszú lábamat.

Egyébként ha valaki nem szereti a cső nacit hordjon legginget az még kényelmes is egy hosszú felsővel pedig tök tuti parti öltözék lehet.Mellesleg sokkal "ízesebb",mint a cicanadrág.

2010. máj. 8. 15:29
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon kevés embernek áll jól. nekem pl biztos, hogy sosem állna jól a vastag lábaimon és bennem van annyi önkritika (huh, de még mennyi..), hogy sosem vennék fel ilyet. a jó vékony lábú és egyébként is karcsú lányoknak jól is áll, szerintem.

Viszont olyan sokakon látom, akiken borzalmasan néz ki... aki hasban. lábban, főleg fenékben teltebb, annak szörnyen áll az ilyen. a húgom is duci, de nem érti meg, hogy kövéríti, mint a fene.

2010. jún. 19. 19:54
 16/17 anonim ***** válasza:

én imádom, a trapéz féle nadrágot meg utálom..

rajtam elég jól áll, mert nem vagyok egy kövér alkat:D

sztem pasin is jól áll..

15/L

2010. júl. 5. 14:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Ma egy tinifiút láttam ilyen főrtelemben meg egy bazinagy deszkáscipőt a lábán.Mint valami szarógalamb,kb. olyan feelingje van,még járkálni se nagyon tudott benne. Rém vicces viselet. Praktikus,ha jó kedvre akarja valaki deríteni az embertársait. De ha komolyság lenne a cél kinézetre,akkor szerintem a csőnadrág felejtendő viselet. Még nőkön is hebehurgya, pont az a stílus amit nem tartok tul nőiesnek sem.
2010. okt. 5. 02:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!