Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » DC tényleg jó márka?

DC tényleg jó márka?

Figyelt kérdés
Rengeteg embernek van DC pólója, cipője...Nekem is tetszenek de nem tudom, hogy mennyire érik meg az árukat. Kényelmesek? Nem szakadnak könnyen?
2012. nov. 9. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Ami nekem van DC cuccom (cipő, póló, nadrág), azzal mind meg vagyok elégedve. Szerintem ár/érték/minőség arányban is megállják a helyüket. Igaz ugyan, hogy 1-2 cipőjük nem túl olcsó, de azok is faszák (minden téren). Szóval csak bátran, ha tetszik a márka xD
2012. nov. 9. 17:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Szerintem megpróbálok egyet-egyet a cuccaikból.:D
2012. nov. 9. 17:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon jó minőségű.

Mondjuk szerintem ár/érték arányban azért van jobb de a márkát keményen meg kell fizetni.

Kis problémám, hogy eléggé agyonkoptatott márka már ez is. :S

2012. nov. 9. 18:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Pólók sapkák elég jók a többi már annyira nem. Nagyon ronda cipőket terveznek manapság. :|
2012. nov. 9. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Szeretem én is. Van nadrágom, cipőm, pólóm és sapim is, minddel elégedett vagyok.

Amúgy is általában a deszkás vonalat követi a ruhatáram, DC-n kívül még viszonylag sok Vans cuccom van. Azok tartóssága is hasonló, de kicsit több a konzervatívabb darab köztük.

2012. nov. 9. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:
A DC az nagyon jó márka.
2012. nov. 14. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!