Milyen a Dorothy and Aby outlet?
Ez hülyeség!
Én valamelyik nap jártam ott először és vettem egy márkás ÚJ és hibátlan Lefties nyakláncot 890-ért ami amúgy van vagy 3-4ezer forint,a hugom meg egy tavalyi Tally-s kötött felsőt vett 1500-ért! Cipők 3900 körül vannak.STB.
Persze vannak "gagyibbak" és "hibásak" de nagyon kevés.
Sziasztok!
Én múlt pénteken vontam a Ferenciek terén nyílt üzletükben. A ruhák kitűnő állapotban vannak, az eladók kedvesek. Méret nincs minden ruhából, de ha 36-40 között van a méreted, akkor biztosan találsz magadnak valami szépet. A plázák áraihoz viszonyítva kb. fél áron veheted meg a cuccokat, én 3 és 5 ezer forintért vettem ott nyári Bershka ruhákat. Egyszer tutira megéri ellátogatni. Én biztosan megyek többször is, nekem nagyon tetszett.
Üdv, Emy...
Időnként ellátogatok oda, abba amelyik a Nyugatinál van.
Igazából ha vásárolgatni megyek, akkor ez, illetve a Blaha Lujza téri Della Moda Italiana outlet van terítéken. :)
Eddig, bár sokszor voltam, csak 1 Tom Tailor övet vettem itt, rajta volt az eredeti cetli: 13 990 HUF! Nos, én 2990-ért vettem, így emlékszem, pedig már régen volt. :D
Vannak lyukas pólók, láttam, de az biztos hogy lehet találni jó, a bolti árnál jóval olcsóbb cuccokat. Valakinek ezek az árak is drágák, de az már más tészta.
Pl. valaki 3000-ret pont normális árnak talál egy övhöz, nem olcsónak, pedig a 14 ezerhez képest igencsak olcsó.
Aki nem ismeri ezeket a boltokat, érdesmes próbára tennie őket, tetszik-e neki a kínálat. A Nyugati üzletben, nincs cipő, csak ruha.
Egyébként:
A másik outlet amit írtam, az SOKKAL jobb. Az NAGYON jó! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!