A mai tiniknél a szövetkabát vagy az ilyen pufi kabát a gyakoribb, menőbb?
fú hát nálunk fiúknak pufi kabát...kevésnek van szövetkabátja.
Lányoknál meg a sportosabb lányok hordanak pl,rózsaszín,fehér,fekete csillogós meg mindenféle pufi kabátot..de ez a lányoknál ritka.Csak egy két tucat lány hord ilyet.
Többnyire szövetkabátot vagy bőrdzsekit hordanak..
és ha a pufikabát a divatosabb, akkor lecseréled a szövetkabátot? ne érdekelj, más mit hord, amelyik tetszik, azt viseld!
amúgy mindkettő elterjedt
Köszönöm a válaszokat.:)
Én imádom a bőrdzsekiket, de télen nem szoktam azt hordani mert megfagyok benne..:D úgyhogy szövetkabátom van most...de sok lányon látok pufisat, és olyankor mindig olyan kellemetlenül érzem magam, hogy csak én hordok szövetet?! meg hogy biztos mindenki hülyének néz..de ez hülyeség amúgy szerintem is...:D
Egyébként láttam olyan pufisat, amin középen van egy öv és ilyen karcsúsított, kapucnija szőrmés..szóval az nem olyan otromba mint egyes kabátok...de ha már megvettem ezt, nem hiszem hogy veszek még egyet...
Én az előző telet szövetkabátban toltam végig, és igaz, hogy nagyon szép és elegáns stb... de keményebb hidegben befagy az ember segge benne. Úgyhogy hosszas üzletmustra után, vettem egy pufit, mert bár nagyon nehéz szépet találni, nem lehetetlen! Így enyhébb időben marad a szövetkabát, de nagy hidegben a pufi. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!