Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi ez a jelenség bementem nov...

Laci911 kérdése:

Mi ez a jelenség bementem nov 2 a hádába épp akor volt az árúcsere kb 100 ember bent volt tömve a sorok . Az embereknek tényleg ennyire nincs pénzük. Vagy egyszerüen igénytelenek?

Figyelt kérdés

#Hàda
2012. nov. 5. 19:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem igénytelenség. És igen, az emberek nagy részének ma már ennyire nincs pénze ruhákra. És 5 (sőt 2-3!!) év múlva még kevesebbnek lesz.
2012. nov. 6. 17:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok. Én azért megkérdőjelezném ezt a dolgot, hogy szabad emberként élhetné az életét" és mehetne üzletekbe vásárolni, és nem mások lehordott gönceit hordani. Neked meg be van rögzülve, hogy csak elegáns boltokban vásárolhatsz, mert akkor az emberek kicikiznek, lenéznek, meg hát mégis milyen már használtruhát venni. Szerinted ez a fajta korlátozottság mennyire csonkítja a tágabb értelemben vett szabadságodat? Megmondom: eléggé. És míg mondjuk aki használtruhaboltban vásárol, feltehetőleg azért, mert nincsen pénze, de te meg azért csinálod ezt, mert látens megfelelési kényszered van. Nem tudom, ugyan melyik a rosszabb.

Tudod, aranyom, 15 évesen dobálózhatsz itt ilyen szavakkal meg gondolatokkal, de ha a saját keresetedből élsz, nem biztos, hogy lesz pénzed minden hónapban 15 ezret kiadni egy nadrágra meg pulóverre.

2012. nov. 6. 18:57
 13/15 A kérdező kommentje:
Nemvagyok 15 éves és nemvagyok gazdag sem olyan akit eltartanak sajàt keresetből gazdàlkodok.Amúgy meg a hàda nagyon nagy àtkuràs...nagyrészük az olcso tömegmârkàk....ami kinn olcsobb mint itt hasznàltan....nàllam az az egyedi amit nekem csinàlnak pl a mark &spencer az egy nagy rablàs tökmindegy ,hogy új vagy hasznàlt müanyag az egèsz ..új dolgok meg nagyrésze mind nagyméret...pl minőségi ruhâkat nem is emlékszem ,hogy mikor talàltam ott...ha esetleg jönne az ,hogy nàllam akkor az Armani meg a hasonló vilàg màrkàkat prefelàlom az téved talàltam ugyanolyan anyagú inget boltaba feleannyért is....
2012. nov. 6. 20:21
 14/15 anonim válasza:
100%
Ne játszd már az agyad! Persze, Armani :D , aztán milyen területen tevékenykedsz ilyen helyesírással?
2012. nov. 6. 20:36
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Fú, hallod, olyan borzalmas a helyesírási és a központozási készséged, hogy többször el kellett olvasnom a kommented, miután sikerült rájönnöm, hogy miről karattyolsz. Szerintem ne arra legyél igényes, hogy milyen egyedi ruháid vannak. Menjél varrónőhöz, majd az var neked olyat, amilyet akarsz. Arra legyél igénye, ha már valamire nagyon az akarsz lenni, hogy egy bekezdésen belül ugyanazt a szót nem írod le háromféleképpen - és így is, úgy is hibásan.
2012. nov. 7. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!