Mi ez a jelenség bementem nov 2 a hádába épp akor volt az árúcsere kb 100 ember bent volt tömve a sorok . Az embereknek tényleg ennyire nincs pénzük. Vagy egyszerüen igénytelenek?
Második válaszoló vagyok. Én azért megkérdőjelezném ezt a dolgot, hogy szabad emberként élhetné az életét" és mehetne üzletekbe vásárolni, és nem mások lehordott gönceit hordani. Neked meg be van rögzülve, hogy csak elegáns boltokban vásárolhatsz, mert akkor az emberek kicikiznek, lenéznek, meg hát mégis milyen már használtruhát venni. Szerinted ez a fajta korlátozottság mennyire csonkítja a tágabb értelemben vett szabadságodat? Megmondom: eléggé. És míg mondjuk aki használtruhaboltban vásárol, feltehetőleg azért, mert nincsen pénze, de te meg azért csinálod ezt, mert látens megfelelési kényszered van. Nem tudom, ugyan melyik a rosszabb.
Tudod, aranyom, 15 évesen dobálózhatsz itt ilyen szavakkal meg gondolatokkal, de ha a saját keresetedből élsz, nem biztos, hogy lesz pénzed minden hónapban 15 ezret kiadni egy nadrágra meg pulóverre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!