Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez téli kabát? (link)

Ez téli kabát? (link)

Figyelt kérdés
[link] WOOL COAT
2012. nov. 5. 06:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Eléggé vékonykának tűnik. Amíg nincsenek fagyok, jól aláöltözve talán hordható. Nézd meg élőben a bélését, akkor jobban meg lehetne ítélni :)
2012. nov. 5. 07:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha jól látom, akkor ez egy gyapjú kabát, így elvileg elég télire. Hacsak nem vagy extra fázós, de még mindig alá tudsz öltözni.
2012. nov. 5. 08:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem a mai gyártókban, hogy miért árulnak téli kabátként olyat, amiben nincs, csak selyembélés meg a vékony szövet. Én ebben tutira szétfagynék mínusz 10 fokban, de embere válogatja. Ha te nem vagy fázós és van elég hely a kabát alá öltözni, akkor jó lesz télire, egyébként szerintem inkább átmeneti (őszi-tavaszi), mert így ránézésre nincs benne bélés.
2012. nov. 5. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Azért, mert látod, hogy van rá igény!

Minden csak addig működik, amíg mi emberek elfogadjuk, megvásároljuk, fenn tartjuk!

Nem a gyártó a hibás! :)

2012. nov. 5. 10:15
 5/5 A kérdező kommentje:

Pedig nekem annyira tetszik :( Mondjuk engem annyira nem zavarna, mindig is vékony téli kabátjaim voltak, de mindig volt aki megjegyzést tett, hogy de vékony a kabátod, nem fázol? És ez kicsit zavar már. Meg mondjuk ennyi pénzért tényleg lehetne benne bélés.

Köszönöm válaszaitokat!

2012. nov. 5. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!