Hogy kell megkötni fejen a kendőt? Rockosan
Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Lány. Valami nem túl durva viselet? Imádom a guns n roses-t.2012. nov. 3. 10:41
1/1 anonim válasza:
Pazar együttes! :) Én a kendőt kb 3 újjnyi vastagra hajtogatom, lehetőleg ne látszok ki a sarka, és mint egy pántot teszem a fejemre majd a tarkómnál megkötöm. Ráadásként, ha hosszú a hajad mint nekem, és nem pogozol, akkor az egyik felét hosszabbra hagyod, és az egyik tincshez fogva be is fonhatod. De ha csak simán hagyod is nagyon laza, és ha úgy támad kedved leveheted a nyakadba, és ahol megkötötted/megbogoztad, azt a részét elől teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!