Egy két gyermekes anyuka felveheti rikító narancssárga színű, f@sznyúl feliratos trikóját?
Felvenni fel lehet. Ízlés kérdése... Én nem tenném...
Lehet, hogy fiatal vagy, de egyben anya is.
Mi lenne, ha te sétálnál a 60 anyukáddal, és ő viselne ilyen feliratú pólót?
... Nem tudom, hány évesek a gyerekeid, de minél idősebbek, annál inkább kínos lesz az ilyen viselet.
Hülye helyzeteket hozhat magával, és nem csak rád nézve, hanem a gyerekeidre is... Pl. találkoztok a villamoson az egyik gyerek konzervatív óvónőjével/osztályfőnökével, aki megjegyzi magának, mit látott, és elkönyveli a gyereket, mint "erkölcstelen" szülők gyerekét, vagy akármi...
Komolyan, az ilyen póló az emberek 90%-ának nem tetszik!
Gondolj a gyerekeidre, és legalább miattuk ne viseld!
U.i.: Nem érdekel, ha lepontoztok, akkor is így gondolom.
Sztem se vedd fel!Jól le írták 2vel elöttem!Ha angyok elsznek ciki lesz veled utazniuk a villamoson,buszon vagy akér az utcán,mert egyszerűen ciki az anyjukkal lenni,az öltözködése miatt...Ha meg találkozol majd az iskolából egy tanárral akkor majd amiylennek téged megítéllnek,a gyereket is olyannak ítélik amjd.
Én nem venném fel,főleg ha anyuka lennék.
De te tudod!
Egy anyuka ne öltözzön sztem kihívóan illetve hát...add mega módját.Nálunka suliba egy kis ribi anyja úgy jött szülői értekezletre,hogy kilógott a miniszoknyáján felül a tangája...bizar volt.
Gondolj a gyermekeidre!Egyedin tudsz öltözködni akkor is,ha nem viselsz trágár szavú pólót.
Inkább kivágottakat vagy bármit!
Üdv!
Köszönöm a válaszokat!
Egyedül annak üzenem aki az IQ-mat említette hogy neked mennyi az intelligenciaszinted ha úgy minősítesz engem hogy nem is ismersz?Hm?
A gyerekek pedig nem attól fognak csúnyán beszélni hogy én így öltözöm, lehet hogy épp pont olyan gyerekektől tanulják el az oviban akiknek az anyucija normálisan öltözik csak épp beszélni rondán szokott...
Szijja! Ugyan már mért ne vehetnéd ? Ha neked teccik és jól érzed magad benne akkro kit érdekel más. Biztosan irigykedett az a bizonyos személy aki beszólt hogy neki nincs ilyen kalsz pópója ! Szerintem kövesd a magad fajta öltözködési trendet és élj úgy ahogy neked jó , tök mind1 hogy 40 éves vagy vagy 20!!!!! Édes mind1 lehetsz ugyan olyna jó anyuka bármine ruciban . nem hiszem hogy a viselkedésedet és a szereteted ereét csökkentené egy ruhadarab vagy tetkó vagy bár mi !
Csak így lazán tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!