Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Zenei stílustól független...

Zenei stílustól független vagyok, mégis hordanék acélbetétes bakancsot. Vélemény ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2012. nov. 2. 22:37
1 2
 11/16 anonim válasza:
én amikor megvettem az acélbetétes egyből fehér fűző bele meg fekete kabátba járok a betétesbe mindig bevan gyűrve a nadrág úgyhogy látni azt . 1 szer szóltak be a cigányok leszedem a bakancsod válaszom majd én a fejeddel együtt . a skinhead-ek nagyon jóba vagyok első látásra
2012. nov. 8. 15:20
 12/16 Ivarian válasza:

Én úgy vagyok vele, hogy egy cipő/bakancs hasznos legyen... Acélbetétes kell? Nem csak a tipikus divatmárkák, kinézetek vannak. Munkavédelmi cipők, bakancsok is acélbetétesek, (savállóak és csúszásveszélymetesek), és nem mellékesen még jól kinéző darabok is vannak...:)

Én, személy szerint rosszul vagyok a ,,rocker acélbetétes" bakancstól, mert engem egy bohóccipőre emlékeztet, hiszen csak pirosra kell festeni azt a bumszlit, amit az orrának nevezünk... (sőt, láttam is már oylat aki direkt vörös szigetelőszalaggal oldotta ezt így meg)

A katonai surranók szerintem sokkal kényelmesebbek, esztétikusabbak, szerintem jobban bírják a havat, sarat, stb... Ráadásul a keményített orrnak a radikális előnye az acélbetétes orrhoz képest az az, hogy télen nem csinál mirelitet a lábujjaidból a jéggé fagyott acéldarab a lábfejed körül, sugározva a hideget...

2012. nov. 9. 10:31
 13/16 Ivarian válasza:
100%

Amúgy a felháborodások megelőzésére.... ,,Rockernek" nevezem magam, mert ha lehetőségem van rá, akkor rock zenét hallgatok, hisz ezek hangszerek, nem gépzene....

De nem csak az rocker, aki fekete ruhát, bohóccipőt és egyéb kiegészítőket hord...

2012. nov. 9. 10:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is hordok acélbetkóst, mégsem vagyok sem rocker, sem punk, se skinhead, semmi ilyesmi. Egyszerűen tetszik a bakancs, strapabíró, praktikus, kényelmes. Miért kellene csak azoknak bakancsot hordani, akik azt a stílust képviselik, amelyikhez úgymond tartozik?
2012. dec. 7. 18:34
 15/16 anonim ***** válasza:
:')
2013. jan. 30. 12:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Életeim.. Ez valamit képvisel. Elég gáz csak azért hordani, mert tetszik. Ez olyan, mintha sarló-kalapácsot hordanék, mert csaj tetszik, es fogalmam sincs a kommunizmusról. Gondolj csak bele... és az emberek az utcán vele egy őrült komcsinak néznének.
2016. aug. 3. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!