Fekete Steel bakancs ciki egy lánynak?
Figyelt kérdés
Felvenném, de nem ciki ez egy lányon? Csak 6-8 sorosban gondolkodtam, szal nem nagyot... de nem tudom lehetek-e azzal együtt "csinos"...
Fiúk/férfiak véleménye is érdekel!
2012. okt. 29. 18:42
11/18 A kérdező kommentje:
A barátomnak tetszene, Ő is hordja, szóval emiatt nem aggódom! :D Csak az ismerősök nézhetnek rám furcsán, rá kellene vennem magam hogy ne törődjek mások véleményével... :P
2012. okt. 30. 17:21
12/18 anonim válasza:
Az ismerőseidnek lehet, hogy elsőre fura lesz, ha eddig nem hordtál ilyesmiket, de hát majd megszokják :D Semmiképpen se ciki.
13/18 anonim válasza:
dehogy az...szerintem jól néz ki
14/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki:D én is lány vagyok és fekete steel bakancsom van ami 20 lyukú,és először én is aggódtam mit fognak szólni,hogy vehetek fel ilyet stb. de senki nem szólta le,szerintem egyáltalán nem durva nagyon jól néz ki,csak először fura volt benne járni mivel acélbetétes és nagy a talpa meg az orra is..de én megszoktam és imádom:D:D
15/18 anonim válasza:
Undorito!!! Semmi noiesseg nincs benne! Ferfinak elmegy.
16/18 anonim válasza:
én se azér hordom mer sztem "nőies" xDD hanem mer qrva jól néz ki én rockereknek ajánlom az mindegy h fiu vagy lány:D
17/18 anonim válasza:
Gondolkozzal mar! Ferfi bakancsot akarsz1 lanyra rabeszelni,ez olyan mint ha nekem mondanak,hogy jol neznek ki a koromcipoben!!!
18/18 anonim válasza:
Karsay Zoli, TE gondolkozzál már! A Steel bakancs UNISEX bakancs, továbbá, ha már ilyen keményen letudod szólni, megnézem mennyire tetszene, ha valaki az acélbetétes orrával meglöttyintené a golyóidat.
Kérdező: Nekem is van Steel bakancsom, nekem 10 soros bordós koptatású, ha rám hallgatsz, meg jó néhány válaszolóra, akkor nem fog érdekelni, ki mit gondol, mellesleg a legtöbb pasi ( inkább rocker, punk, egyéb stílusúak ) nagyon szexinek tartják, sok ilyen srác bolondul a bakancsos lányokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!