Lányok! Nektek tetszenek az ilyen "bumszli" csizmák? Felvennétek? Fiúk! Mit gondoltok ha egy lány ilyet hord?
Nekem is tetszik, van is egy ilyenem, és kényelmes, meleg. :) Városban szaladgáláshoz 1. osztályú.
Persze van mellette magassarkú, tipegős csizmám is, de most nem az volt a kérdés hogy ki hány csizmát gyűjtött eddig össze. :D
Randomfact: két héten belül 3 barátnőmnek jött le ilyen cipőjének a talpa, mehettek haza mezítláb... Szerintem ők sem nagyon fognak többet ilyenben járni.
Amúgy a kérdésedre válaszolva semmilyen pozitív tulajdonságát nem tudnám megnevezni ennek a "cipőnek".
Gondolom már nem aktuális, bár még a hó megvan :D
nekem is van 2011 decemberében vettem a deichmann-ban,leárazva mivel nem igazán bíztam benne hogy megéri.Tévedtem azóta nagyon szeretem,meleg kényelmes befújtam integráló spray-vel,a havat azóta bírja és még valószínűleg több telet is kibír.Ám szoktam látni félre taposott darabokat amikor már a textílen megy és az elég ocsmány.Tény járni minden cipőben tudni kell nem csak magassarkúban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!