Mekkora méretű ruha kellene nekem a polo térdnadrág adidas szabadidő szettből?
az S es nadrág az 57/31-39 nek van írva az M es meg 59/32-40 nek, nem nagy a különbség, viszont rugalmas anyag és nagyon enged, gumis azt mondják.
gondolom az 57 a láb hossz méret csípőig, de a másik érték az most a derekam szélessége lenne? mert a kerülete kétszer akkora, gondolom 31-39 ig van akkor annyit enged
én felül vékonyabb vagyok, alul erősebb, körte alkat, de nem hinném h m es nacit adnának s es tunikával
általában 28 as nadrágokat hordok, s/M es polokat, 166 cm vagyok 55 kg és mellbőségem mell alatt 71 kerülete 82-3 cm
derekam kb 65 cm csípőm 93
azt sem tudom az ülepe mekkora
amúgy nő vagyok
Méretek:
Halásznadrág:
S:57/31-39cm
M:59/32-40cm
Tunika
S:71/37-42
M:73/38-44cm
így néz ki kb a fazonja
nem tudom a 27-28 as nadrág farmerben, a 93 csípő 65 ös derék kerület mellett "s" es nek felel e meg vagy "m" esnek
már tudom hogy a betű utáni méret a comb csípő hossz összesen, mivel halásznaci, a mellette lévő 31-39 ig az meg a deréknak a szélessége (nem bőség csak szélesség)
csak az ülepének a magasságát nem tudom, fenéktől a derekáig mekkora ez
meg hogy nem e szorítana vádli fölött vagy combban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!