Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Belül szőrmés kabát,2:1 amit...

Belül szőrmés kabát,2:1 amit a vateráról lehet rendelni, milyen? Kb 10-13e körül van az ára

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A vaterán szoktam látni egy kabátot, fekete, bézs, keki színben szokott lenni. Belül szőrmés, ami kizipzározható és zsebes, öv van rajta, kb comb középig érhet vagy popsi alá mindenképpen. Milyen? Van valakinek? JÓl néz ki így a képen, de vajon élőben? Nem szöszölődik a szőrméje?

köszi

2012. okt. 27. 08:26
 1/5 A kérdező kommentje:
Rendz nevű vagy mi van ráírva, a képekből ennyit tudtam kivenni még :)
2012. okt. 27. 10:53
 2/5 anonim ***** válasza:
linkeld be, így nem tudom melyikre gondolsz, de hasonló van nekem is... csak az 4000 ft volt Kínából rendelve.
2012. okt. 27. 11:37
 3/5 A kérdező kommentje:

erre gondolok

[link]

2012. okt. 28. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem még nem érkezett meg, így nem tudom leírni egyelőre, hogy milyen, de ha megkapom, akkor írok, ha gondolod. Én ebay-ről rendeltem ugyanezt átszámítva kb. (max!) 6 ezer forintért. Nagyon sok eladónál fent van ennyiért, és van ahol valamennyivel többet kérnek érte. Az enyém postával volt ennyi, van, ahol nincs postaköltség, viszont drágább maga a kabát. A vateráról azért nem érdemes vásárolni, mert ami ott fent van (és külföldi szállítmányként, főleg Kínából érkezik), az ebayen is fent van, és sokkal olcsóbb, mivel a magyarok ezen akarnak keresni valamennyit. Itt van pl. ez a kabát. Én is megtehetném, hogy hirdetem vaterán, megrendelem 6 ezerért, és eladom 13-ért, máris kerestem rajta 7 ezer forintot. Minimális angoltudás kell az ebay használatához (vagy egy jó angol szótár), valamint egy PayPal fiók. Sokkal jobban megéri azt az oldalt használni, mint a vaterát.
2012. okt. 30. 22:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Na akkor kiváncsi vagyok!!!!!!

Írj majd!!!

köszi

Méret miatt mindenképpen és hogy valóban olyan jól néz-e ki a kabát :)

Akkor ha vennék akkor ebayről az tuti :) mondjuk onnan még nem vásároltam, de akkor majd ez lesz az első. Nem semmi árkülönbséggel van akkor, 6e-t megér tényleg.

2012. nov. 2. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!