Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezt a cipőt mivel lehetne...

Ezt a cipőt mivel lehetne hordani?

Figyelt kérdés

Ezt: [link]

Milyen nadrággal milyen pólóval?

2012. okt. 26. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:

leggingsel is lehet simán vagy sötétebb farmer és hozzá valamilyen kötött ami kb passzol a cipő szinéhez meg egy sálat :D most mindenki bakancs mániás nekem is van egy és nagyon imádom :D am szerintem ehhez minden passzol de csak a kereteken belül mondjuk egy zöld farmer kizárt!! :D

úúristen beleszerettem ngayon jól néz ki :D

2012. okt. 26. 17:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Egyébként én ma vettem meg elég jó minőségű , Csak gatyám nincs hozzá én ilyen barna faremerre gondoltam :D
2012. okt. 26. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:
feketével is lazán elmegy :D mondjuk az a mustárságás barnás gatya nagyon nem passzol hozzá szerintem :D olyan ne végy! :D
2012. okt. 26. 17:57
 4/7 anonim ***** válasza:
olyat* bocsi :D
2012. okt. 26. 17:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Betűrjem a nadrág szárát ugye?????
2012. okt. 26. 19:37
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem betűrni kell, mert úgy gagyin fog kinézni, hanem eleve skinny nadrággal hord! Szerintem nagyjából bármilyen szin passzol hozzá. Pólóként, kardigánként pulcsiként én valami nőiesebbet vennék fel, hogy ne legyen túl fiús a hatás: passzos felső, esetleg valami virágos cucc, vagy bármi elegánsabb darab, amit jól lehet vagány cuccal kombinálni!
2012. okt. 27. 09:44
 7/7 anonim ***** válasza:
ha alapból vékony a nadrág alja akkor be illik tűrni hogy néz ki hogy a cipő széle kinyomja a nadrágot... ha széles akkor mindegy vagy kint vagy bent :) de én mindenképp arra szavazok h tűrd be!! :)
2012. okt. 28. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!