Mi a véleményed a rózsaszín pólós fiúkról?
Figyelt kérdés
Én elvből nem vennék fel rózsaszín pólót, és szerintem undorító ha egy fiú rózsaszínt hord. Ti hogy vagytok ezzel?2009. aug. 9. 23:18
11/18 anonim válasza:
23.39
Akk nyugodt szívvel mehetek aludni h én nem esek a fehér nacis nagy csatosok körébe:)
Szürke színű répa,cső naci v fekete-kék és 1 keskeny övem van
13/18 anonim válasza:
múltkorában volt 1 csaj Ő nem ezt mondta..de azért <3Techno:)
14/18 anonim válasza:
Szerintem sokkal undorítóbb az mikor egy lány jóval , de jóval részegebb mint egy fiú.
15/18 anonim válasza:
Semmi bajom a melegekkel, de biztos melegnek nézem, aki rózsaszínt hord. Ill. rossz b'zinak. :S
16/18 anonim válasza:
apumnak és a barátomnak is van rózsaszín pólója/ingje. egyikőjük sem meleg, se nem diszkópatkány. jól áll nekik és nekem is tetszik. a rózsaszín is csak egy szín, akár a piros vagy a narancssárga. nekem az undorító ott kezdődik, mikor csillámos, csicsás pólókat hordanak, de egy egyszerű rózsaszínnel semmi bajom. 19/L
17/18 anonim válasza:
sztem undoritó és kiábránditó ha egy fiú rózsaszint vesz fel akár nadrág(láttam már olyat is) akár poló nekem hiretelen az jut az eszembe hogy b*zi de lehet hogy nem az de ha látom hogy fiú+rózsaszin=b*zi nekem ez a képlet ugrik be rögtön én lány léttemre se vennék fel rózsaszint
18/18 anonim válasza:
Nem igazán csípem, ha egy ffi rózsaszínt visel. egy-egy nagyon diszkrét, halvány rózsaszínes ing meg teniszpóló még néha-néha belefér, de a vadabb árnyalatok nekem már visszataszítóak. a legtöbb ffiismerősöm előbb halna meg, mintsem rózsaszín pólóban virítson, mondjuk ők nem is diszkósok.
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!