Szeretnék akatsuki köpenyt csinálni, valaki mondana, olyan helyet vagy webet, ahonnan jó minőségű használható, akatsuki fazonú köpenyt tudnék szerezni?
Figyelt kérdés
Jobban szeretem az ilyeneket magam elkészíteni, azért kellene, hogy beszerezzek, de csak köpenyt, cosplay oldalt kérlek ne.2012. okt. 25. 20:41
1/6 anonim válasza:
csak pontos lelőhellyel, lehetőleg szabásmintával és barátságosan válaszoljatok, mert különben leanyáz és leférgez a kérdező.
én szóltam
2/6 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz semmi értelmeset írni, akkor legalább ne írj ide, idegesíts fel.
2012. okt. 25. 21:28
3/6 anonim válasza:
te állítottál ki magadról szegénységi bizonyítványt.
mit vársz a GYK-n? itt senki se normális :D
4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos igazad van, mert már láttam, hogy milyen emberkék vannak itt, de csak kipróbáltam, hátha tényleg "hasznos" tud-e lenni, de tévedtem, bocsánat a gyökér beszólásaimért, ma nem volt túl rózsás napom, kész vagyok, te legalább őszintén megmondtad.
2012. okt. 25. 21:56
5/6 anonim válasza:
áh, semmi baj, én is fölöslegesen kötekedtem a cukival :D
lehet, hogy kapsz választ, sose lehet tudni, de lehet, hogy más fórumon kéne próbálnod
ezeknek a felhős köpenyeseknek nincs klubja?
6/6 A kérdező kommentje:
nem tudok ilyenről, ezért keresek bármiféle segítség után ez ügyben.
2012. okt. 26. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!