Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lesett a csizmám sarkáról az...

Lesett a csizmám sarkáról az a műanyag (? ) rész, ha elviszem cipészhez, kb. mennyiért tesz rá újat?

Figyelt kérdés
Esetleg Budapesten tud ajánlani valaki ilyen szakembert vagy üzletet, ahol megcsinálnák?
2012. okt. 25. 18:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Szakember műanyagot nem tesz vissza, csak fémet. De ha azt tesz rá az ugye fényes, meg más a hangja hogyha kopog, mikor lépsz benne. Visszaragasztani nem tudod? Általában adnak a csizmák mellé még 2 db olyan műanyag részt. (nekem legalábbis eddig mindegyikhez adtak, mint a farmerhoz gombot)
2012. okt. 25. 18:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Én tegnap csináltatta meg pont, 1200 Ft volt a kettő.
2012. okt. 25. 19:02
 3/10 anonim ***** válasza:
*csináltattam
2012. okt. 25. 19:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Visszaragasztani nem tudom sajnos, mert már el is volt kopva:S Lehet, hogy adtak hozzá, csak azt meg eltettettem jó helyre...csak gőzöm sincs hová:D
2012. okt. 25. 19:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Már bocsánat, de ez hülyeség, nem csak fém sarkakat tesznek fel, vannak műanyagok is, abban is több árkategória, nyilván a drágább tartósabb. Bármelyik Mister Minitben megcsinálják.
2012. okt. 25. 19:05
 6/10 A kérdező kommentje:
És hol csináltattad, ha megkérdezhetem? Nem is volt drága, én többre gondoltam..
2012. okt. 25. 19:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Mister Minitben csináltattam. Két árkategória van, 1200 ért meg valamivel drágábbért talán 1600 ért is csinálnak.
2012. okt. 25. 19:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! mindenkinek:)
2012. okt. 25. 19:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Bocsánat, felénk nincs ilyen hely amit írtatok, csak maszek cipészek, akik nem dolgoznak műanyaggal, nem is hallottam még arról amit ti írtatok, de elnézést én voltam tudatlan :)
2012. okt. 25. 19:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Minden bevásárlóközpontban találsz Mr Minitet, ott meg fogják csinálni. De elég gyakran bele lehet botlani pl. a körúton kisebb kulcsmásoló/cipész/cipzáros szaküzletekbe, ahol sokkal olcsóbban dolgoznak a Mr Minitnél, én valahol az Oktogon és a Blaha között (nemtom sajnos már a pontos helyet) 1800-ból megtalpaltattam téli talppal és megsarkaltattam tavaly előtt a csizmámat. Ha már úgyis mész, érdemes lehet új talpat is rakatni a csizmádra, hogy télen ne csússzon...
2012. okt. 26. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!