Mi a véleményetek a Darkshopról? Szoktatok onnan rendelni/rendeltetek már onnan?
Aki rendelt már innen, leírná a véleményét? Mennyi idő pl a szállítás, meg ilyenek...
Egyszer rendeltem, de mekkora hülye voltam, ezeket ha külföldről rendeled is hamarabb megkapod, sőt sokszor még olcsóbban is találsz ilyesmit. A ruhák nagy részét ha varratod akkor feleennyiből kijön.
2 hónapot kellett várnom hogy megkapjak egy bakancsot amit rendeltem, még csak a méret sem jól volt megadva/átszámítva, szóval vissza kellett küldenem, majd 3 hónap alatt cserélték ki. Menjenek a fenébe.
Hű köszi! :)
A megvarratás nem gyorsabb, a múltkor varrattam egy fűzőt, és fél évbe telt...szóval ezért gondoltam, hogy most innen fogok rendelni, mert vannak szép dolgok...de akkor megnézem őket külföldi oldalakon is! :)
(cipőt viszont biztos, hogy nem rendelek innen akkor)
tavaly akartam rendelni egy oldaltáskát, hát nem sikerült:
megrendeltem, minden rendbe ment, vártam 1hónapot, majd utána kaptam egy emailt, hogy olyan táskát már nem gyártanak.
na akkor volt úgy, hogy onnét soha semmit, mert egyrészt drága, másrészt mire ide ér az fél "évszázad".
én még nem rendeltem tőlük, de nem is akarok. többektől hallottam már, hogy rossz tapasztalatuk volt vele.
nekem szimplán már csak azért sem szimpatikus, mert pofátlanul drága, ilyesmi cuccokat sokkal olcsóbban meg lehet találni máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!