Leggings szakértők?
Mostanában lett olyan az alakom, hogy hordhatok szoknyát, így nem vagyok eléggé tájékozott. A hétvégén vettem két leggings kiárusításban, L/XL méretűt, és hát alig jött rám. Amúgy 38-as nadrágokat hordok. Na de miután belepréseltem magam a leggigsbe, utána már kényelmes volt. Gondoltam, biztos mindig így van, hogy nehezen jön fel.
Ma visszamennék a boltba, mert igazán nagyon jó áron volt, vennék még belőle. De mivel kiárusítás, sanszos, hogy csak xxl-est találok. Azt megvehetem? Gondolom, az majd kicsit kevésbé jön fel nehezen, de fog rajtam gyűrődni? Vagy igazából nincs nagy különbség?
Felpróbálni nem fogom tudni, mert egyrészt dobozban van, másrész velem lesz a kisfiam, így ilyen "luxust" nem engedhetek meg magamnak.
Oh, köszi! Akkor ezek szerint az az én méretem, ami kényelmesen rámjön?
(Nem vagyok ám IQ negatív, de életemben most vettem fel először leggingst, szóval részemről a "préselés" akár természetes is lehet ennél a ruhadarabnál.)
Most lehet hogy ki fogsz röhögni, de én kb XS-es méretű vagyok botsáska lábakkal, de nekem is van olyan leggingsem amibe préselnem kell magam:DD
Ha felvetted és úgy már kényelmes, és nem nézel ki úgy mint egy kötözöttsonka, akkor semmi gáz:D viszont tény, hogy ez alapján az l-xl nem igazán a te méreted, szóval az xxl-es simán jó lehet:)
Hmm. Hát, nem úgy alakult a helyzet, ahogy gondoltam/gondoltátok. Mert másodszor felvéve teljesen kényelmesen feljött rám, sőt a térdhajlatban eléggé felgyűrődöt - és úgy is maradt. Tehát nem vehetek xxl-est, mert az tényleg nagy lenne. És valószínűleg az s/m-es méret is jó lenne, ami elméletileg az én méretem (36-40 van rá írva).
Egyébként meg eléggé elgondolkodtatott, hogy ha rám kell xxl-es, akkor mit vesznek fel a kövér emberek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!