A párom alacsonyabb nálam, szeretnék úgy öltözködni, hogy ne tünjek olyan magasnak mellette! van valamilyen tanácsotok?
hm..erre magamtól is rájöttem!!
de olyan fazon kellene ami valamivel alacsonyabbnak hat
Vízszintes vonalak (a függőleges vonalú mintában magasabbnak látszol), sok szín - ha egyszínűbe öltözöl, magasabbnak tűnsz, a tarka színek viszont megbontják a vonalat, pláne ha a lenti és fenti rész nagyban elüt egymástól.
Sok kiegészítő, főleg deréktájt, karkötők stb. minden olyan, ami elvonja a figyelmet. Ellenben ha ő magasabbnak akar látszani, akkor inkább felfelé, nyak és mellmagasságban hordjon kiegészítőket, ami ösztönösen felfelé irányítja a "néző" szemét.
Tudom, alacsony vagyok.
köszönöm mindenkinek a segitő választ!
végülis mindig zavart,ha alacsonyabb pasival hozott össze a sors! de ő teljesen más... :D
na jól leirtam!!!
ő teljesen más és nem zavar az a pár centi,csak szeretném,ha nem érezné magát kellemetlenül!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!