Elsős lesz a fiam, neki szeretném. Nagyon tetszenek, de sehol nem találok róla véleményt...
2009. aug. 8. 14:08
1/8 anonim válasza:
ajj istenem ennyi hülye kérdést..:S:S
Minek kell mindenkinek a divatot követni?? megint egy olyan márka ami 20000 ft-be kerül.. minek? kimész a piacra vagy bemész 1 kinaiba és jobbnál job táskákat találsz fillérekért.. Minek ez a sok nike meg puma meg az isten tudja má h mi.. guci.. pfff... szánalom..
ha meg ennyire akarsz 1 táskát vedd meg azt majd megtudod h milyen,.. jól rábaszol mert 5 hétig sem birják..
de te tudod.. én nem vennék ilyen divatos táskákat de te tudod.. sztem hülyeség
2009. aug. 10. 22:31
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos választ! :D
Nem is kell ennél jobb a reggeli kávém mellé:)
2009. aug. 11. 08:13
3/8 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel: nagyon jó a táska, jövőre is simán jó lesz a fiamnak...
2010. jún. 12. 12:58
4/8 anonim válasza:
Az én lányomnak is ilyen van,és nagyon jó táska.
Aki meg kínai táskát vesz a gyerekének,az ne csodálkozzon majd ,ha görbe lesz a gyerek háta.
2010. aug. 14. 22:35
5/8 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó márka. Három gyerekemnek van ilyen táskája. A legnagyobbnak elsős korában vettük, most ötödikes. Öt évig tökéletesen jól bírta, most veszünk majd neki újat.
2015. máj. 6. 13:22
6/8 A kérdező kommentje:
A kettő nagy gyerekemnek ilyen volt alsóban, aztán vettünk nekik más márkás táskát. Pár évet bírtak csak. Most megint TOPGAKT veszünk majd nekik, csak nagyobbaknak valót. A kisebbik fiam most megy elsőbe, neki is ilyenje lesz.
2015. dec. 11. 19:58
7/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat, javítok: TOPGAL
...amikor a telefon okoskodik és kijavít, én meg nem ellenőrzöm...
2015. dec. 11. 19:59
8/8 anonim válasza:
Szia! Tényleg jók ezek a táskák? Tolltartót is vettél a márkából? Az mennyire bírja a strapát? Elsőbe megy a fiam és most találtam rá erre a márkára, tetszik, hogy nem mesehősös meg autós, focis, a fiam nem szereti az ilyen cuccokat, neki pont az áramkörös minta lenne jó :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!