Mennyi az ideálisnak mondható ruhák száma egy ruhatárban?
Hmm..2melltartó, 15tanga, 5normális, 1szoknya, egy rövidnadrág, 4hosszú, 1-2sport nadrág, kb 8póló és topp, 4pulcsi, 1dzseki/kabát, 15pár zokni.
Sztem ennyi kell:D Bár lehet hogy ez túlzás, de nekem ennyi van kb.
jah és 17/L
Neked am miből mennyi van??
Nekem kevés ruhám van... :(
9 pár zokni, 8 tanga, 4 normális bugyi, 7 póló, 2 farmer, 1 szoknya...
Viszont a cipőim.. :D
16 pár magassarkú, 4 portcipő, 2 balerina, 5 tornacipő :)
Táskám 7 db van... Bulizós, randizós, átlagos, nagy, kicsi, retikül.. :)
15/L
Nekem nagyon sok ruhám van, de a felét se hordom és most selejtezni szeretnék vagyis valamit elrakok a hugomnak valamit eladok a teszveszem. 10 cipő, 20 zokni, 15 harisnya, 40 nadrág, 20 zokni, 20 szoknya, 5 ruha, 20 bugyi, 50 felső, 10 melltartó, 5 pizsama, 3 sapka, 3 sál, 5 kesztyű, 10 fürdőruha, 10 kabát, 25 táska. Naggyából enny, de csak sacc. Lehet egy kettővel kevesebb és több is.
12/L
12 évesen mi a f*sznak ennyi ruha?? :D
pláne MELLTARTÓ azth ova veszed fel?
nekem is rengeteg ruhám volt egész életemben :) egy nőnek soha nem lehet elég ruhája, ezt talán majd később fogod megtanulni mikor komolyabb helyekre is jársz és gyakran :)
ne azt nézd h mennyi az ideális, hanem hogy neked mik tetszenek és mi lesz az amit ha kattan az agyad még szívesen felvennél :) ami tetszik azt ne dobd ki
1 bomber dzseki, 5 felső, ebből 2 katonai. és ezekhez nadrág is. Egy BundesWehr, és egy Magyar katonai öltözet. 5 rövidjjú, 10 atléta (ebből 2-őt edzésre használok. 8 rövidnadrág (2 szintén edzésre).
3 nadrágtartó (fehér, citromsárga, vörös)
5 bakancs fűző (fehér, piros, kék, citromsárga, és persze a gyári fekete, amit ritkán hordok.)
egy 14 soros Shellys.
1 gázpisztoly, egy 9 milis "igazi" pisztoly, tok, töltények, és a többi manikűröm. :)
Ezeket azért írtam, mert egy direkt ezeknek kifejlesztett polcot is csináltam a kicsikéimnek, a ruhásszekrénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!