Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi az ideálisnak mondható...

Mennyi az ideálisnak mondható ruhák száma egy ruhatárban?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy pl. hány szoknya pizsama póló stb.-re van szükség. Persze amit hordunk is. Ja és nem egy hatalmas, de nem is egy csöves ruhatárra gondoltam. Tehát olyan pont jóra. Köszi előrre is!
2009. aug. 8. 13:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Hmm..2melltartó, 15tanga, 5normális, 1szoknya, egy rövidnadrág, 4hosszú, 1-2sport nadrág, kb 8póló és topp, 4pulcsi, 1dzseki/kabát, 15pár zokni.

Sztem ennyi kell:D Bár lehet hogy ez túlzás, de nekem ennyi van kb.

2009. aug. 8. 14:09
 2/17 anonim ***** válasza:

jah és 17/L

Neked am miből mennyi van??

2009. aug. 8. 14:10
 3/17 anonim ***** válasza:

Nekem kevés ruhám van... :(

9 pár zokni, 8 tanga, 4 normális bugyi, 7 póló, 2 farmer, 1 szoknya...

Viszont a cipőim.. :D

16 pár magassarkú, 4 portcipő, 2 balerina, 5 tornacipő :)

Táskám 7 db van... Bulizós, randizós, átlagos, nagy, kicsi, retikül.. :)

15/L

2009. aug. 8. 14:15
 4/17 anonim ***** válasza:
66%
ismét első, 2torna cipő, 1 papucs, táska meg kb 6:D
2009. aug. 8. 14:16
 5/17 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon sok ruhám van, de a felét se hordom és most selejtezni szeretnék vagyis valamit elrakok a hugomnak valamit eladok a teszveszem. 10 cipő, 20 zokni, 15 harisnya, 40 nadrág, 20 zokni, 20 szoknya, 5 ruha, 20 bugyi, 50 felső, 10 melltartó, 5 pizsama, 3 sapka, 3 sál, 5 kesztyű, 10 fürdőruha, 10 kabát, 25 táska. Naggyából enny, de csak sacc. Lehet egy kettővel kevesebb és több is.

12/L

2009. aug. 8. 14:29
 6/17 anonim ***** válasza:
72%

12 évesen mi a f*sznak ennyi ruha?? :D

pláne MELLTARTÓ azth ova veszed fel?

2009. aug. 8. 16:15
 7/17 A kérdező kommentje:
A melltartókat a 75/B-s mellemra veszem fel!!!!!!! Nem vagyok egy plázacica és nem is vagyunk gazdagok csak ünnepekre ruhákat szoktam kapni(ajándékba) nem én kérem.
2009. aug. 8. 16:44
 8/17 anonim ***** válasza:

nekem is rengeteg ruhám volt egész életemben :) egy nőnek soha nem lehet elég ruhája, ezt talán majd később fogod megtanulni mikor komolyabb helyekre is jársz és gyakran :)

ne azt nézd h mennyi az ideális, hanem hogy neked mik tetszenek és mi lesz az amit ha kattan az agyad még szívesen felvennél :) ami tetszik azt ne dobd ki

2009. aug. 8. 18:14
 9/17 anonim ***** válasza:

1 bomber dzseki, 5 felső, ebből 2 katonai. és ezekhez nadrág is. Egy BundesWehr, és egy Magyar katonai öltözet. 5 rövidjjú, 10 atléta (ebből 2-őt edzésre használok. 8 rövidnadrág (2 szintén edzésre).

3 nadrágtartó (fehér, citromsárga, vörös)

5 bakancs fűző (fehér, piros, kék, citromsárga, és persze a gyári fekete, amit ritkán hordok.)

egy 14 soros Shellys.

1 gázpisztoly, egy 9 milis "igazi" pisztoly, tok, töltények, és a többi manikűröm. :)

Ezeket azért írtam, mert egy direkt ezeknek kifejlesztett polcot is csináltam a kicsikéimnek, a ruhásszekrénybe.

2009. aug. 8. 21:48
 10/17 anonim ***** válasza:
Szia én számot nem írok mert mindenkinek más, de ez amiket leírtál tényleg nagyon sok, bár biztos nagyon szépen és változatosan tudsz öltözködni belőlük. Azért ne selejtezz ki sok mindent csak azt amit már egyáltalán nem hordasz, mert sztem jó ha ilyen sok ruhád van. Nekem 16 évesen kb a fele van. De mondjuk ha 50 felsőm lenne akkor három órán keresztül öltözködnék mert sose tudnám hogy mit vegyek fel. Örülj hogy ennyi ruhád van. Ha hordod őket akkor egyáltalán nem baj ha nem bírod már becsukni a szekrényt tőlük :)
2009. aug. 8. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!