Melyik a jobb kabát?
Figyelt kérdés
A hétvégén megyek plázázni és akarok venni egy szövetkabátot :D
1. [link]
2 [link]
3 [link]
2012. okt. 18. 20:32
11/19 anonim válasza:
kicsit meleg mindhárom, de talán a 2. a legelfogadhatóbb
13/19 anonim válasza:
Szerintem mind a három jól néz ki, bármelyiket is választod, de talán a harmadik azért a legjobb, mert elég hosszú ahhoz, hogy ne fázz benne, és elég elegáns ahhoz, hogy elmenj benne pl. színházba 21/l
14/19 anonim válasza:
15/19 anonim válasza:
Fú elég undorítóak ezek a zarás cipők :D
Amilyen cipőt belinkeltél ahhoz a második passzol a legjobban.
16/19 laci911 válasza:
Màr csak a kituntetések kellenek a 3. Hoz és olyan mint ha naci lennél slim famerrel lehet felvenni az nem busis elegàns cipôvel alakami lesz de lehet rajta vàtoztani mert ez egy divined fitalos lehet konbinàlni a sima h&m et nem nagyon de amùgy mind jò .
17/19 A kérdező kommentje:
Áhhá értem, hát azt lehagytam, hogy 16 vagyok, ergo nem igen járok színházba és ilyen cipőt sem sűrűn veszek fel :)
Szerintem a 2. lesz az.
2012. okt. 19. 21:10
18/19 laci911 válasza:
3 ast ne válaszd ma láttam undoríto avarrása és az anyaga meg foszlik....17k egy jólkinéző szarért....
19/19 A kérdező kommentje:
Na kérem, nem tudom, hogy valaki követi-e a témát de végül nem a 3 közül választottam, hanem egy új kicsit drágább kabátot választottam.
2012. okt. 20. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!