Van hasonló magassarkúd? Mennyire nehéz ebben menni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok túl "edzett" az ilyesmihez, de nagyon tetszik. Hány órát bír ki az ember lába ebben fájdalom nélkül? Nehéz menni benne?
2012. okt. 18. 15:34
1/5 anonim válasza:
nemrég vettem ilyet, de nem szőrméset. előtte utáltam a magassarkút (a tűsarkúban még most se tudok menni) de ebben sima ügy a járás, mert vastag a sarka. nagyon szeretem, nagyon kényelmes, 8 órát is kibírok benne a suliban.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon magas, egyáltalán nem tesz jót a lábnak mindennapi viseletre, de alkalmanként hordva jó
3/5 anonim válasza:
Nem vészesen magas, főleg hogy a platformja sem kicsi, a vastag sarok pedig kényelmesebb, mint a tűsarok. Én eléggé hozzá vagyok szokva a magassarkúkhoz, úgyhogy én több órát is simán elvagyok bennük, és számomra nem nehéz járni. Aki nincs hozzászokva, az eleinte nehezebben boldogul (legalábbis én nehezebben boldogultam).
4/5 anonim válasza:
nekem van magasabb is és abban 8-10 órát bírok ki szal. ebben szerintem egyáltalán nem fog fájni a lábad :)
5/5 Pub válasza:
mivel kompenzált elől sztem több órán át kényelmes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!