1/7 anonim válasza:
Kínai üzletek, aluljárók tele vannak mindenféle színben. Kb. 6-8 ezer forint körül.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm de itthon még nem találtam ilyet
2012. okt. 17. 22:16
3/7 anonim válasza:
Tegnap láttam Westend aluljáróban. Meg múlthéten Ázsia centerben. Ha budapesti vagy nézz el valamelyikhez.
4/7 anonim válasza:
vagy veszel egy sima fekete bakancsot, majd méteráru boltban nagyon olcsón veszel pár darab szegecset (kaphatóak olyanok, amit csak 'bele kell akasztani az anyagba') és akkor annyi és úgy lesz rajta, ahogy te szeretnéd, és olcsóbb is lehet:)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. okt. 19. 20:16
6/7 anonim válasza:
én a stradivariusban vettem egy tök jót, de van a bershka-ban, és a tally weijl-ben is.
7/7 A kérdező kommentje:
tally weijl márkát inkább nem veszek mert az ottani dolgok nem túl tartósak mennyiért vetted?
2012. okt. 20. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!