Tescoban v esetleg csájníz boltban is lehet kapni ilyet?
Figyelt kérdés
Http://z. About.com/d/teenfashion/1/0/x/4/-/-/Volcom_ModStripe_BandeauBikini. Jpg
Csak egy pár napos nyaralásra kéne, de most nincs pénzem több ezret rááldozni, szétment a kedvenc fürdőrucim, ami van az meg nem tetszik annyira...
budapesten kellene, van a környékemen 4 kínai meg 1 Tesco...
köszi :D
2009. aug. 7. 14:01
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem lehet kapni, de ha pesti vagy a H&M-ben is megnézheted, nem drága, illetve a Tezenisben is lehet kapni.
3/8 A kérdező kommentje:
tegnap voltam h&M-ben az Arena-ban, meg a Tezenisben is, de csak más fazonú volt...h&m-ben volt, de ott csak felsőrész volt, alsó nem :S már elvitték mindent sajnos. Árkádban sem találkoztam 1gyel sem :( csak ezért kérdeztem
2009. aug. 7. 14:08
4/8 anonim válasza:
A Jeans Clubban 1000 ft valamilyen. Meg kell nézni.
5/8 anonim válasza:
Tudom, hogy ezzel nem sokat segítek, de itt nálunk a Triumphban van ugyanilyen, csak a csíkozás más színű, 9-10 ezer(!!!) forintért.
6/8 A kérdező kommentje:
ohh, köszi... :) igen, az így most kicsit sok... :S
2009. aug. 7. 14:42
8/8 anonim válasza:
auchanban van ilyen. vagyis ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!