Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a rózsaszín/...

Mi a véleményetek a rózsaszín/lila/piros ingekről hetero és nem bulizós pasin?

Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 13:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem marha furcsa egy pasin ilyet látni, de ez csak az én véleményem. Biztos van olyan, akinek tetszik. De én azt mondom, hogy nem minden áll jól egy emberen, ami divat.
2009. aug. 7. 13:13
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem a piros ill. a halvány rózsaszín ill. halvány lila nem ANNYIRA gáz, már akin persze jól áll és ne lesz tőle "meleg kinézetű"... már úgymond hozzászoktam, de korántsem tetszik...
2009. aug. 7. 13:16
 3/10 anonim válasza:
Úgy gondolom minden attól függ, hogy milyen környezetben, alkalomkor viseli ezt. Pl.: Nekem az esküvőmön éjfél után piros ingem volt, és szinte minden ismerősömnek. Rózsaszín ingem is van, amit egy fekete öltönnyel felvéve, egy olyan nyakkendővel, amiben van rózsaszín, abszolút jól néz ki.
2009. aug. 7. 13:33
 4/10 anonim ***** válasza:
ha illik hozzá és az összkép jó, akkor nagyon jól tud kinézni szerintem :)
2009. aug. 7. 13:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha nem nőies a szabása a pólónak, akkor semmi bajom a rózsaszín / lila / piros felsőkkel. Ha illik a viselőjéhez, még jól is mutat.
2009. aug. 7. 14:09
 6/10 anonim ***** válasza:

szerintem jó ha egy srác felvesz ilyen színű ingeket.

ha még illik is hozzád az mégjobb

2009. aug. 7. 14:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek, illetve a pirossal nincs gondom... Mondjuk akadnak srácok, akiknek kimondottan jól áll, de a többségnek elég gáz...
2009. aug. 7. 14:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A piros színű ing sok pasin lehet kifejezetten szexi (a sötétbordó méginkább, olyan vérszínűre gondolok)

de a rózsaszín és a lila összes árnyalata gáz egy pasin... Talán a püspöklila még oké ,de az is csak bizonyos, régies stalusú ingeken mutat jól.

A rózsaszínt még én sem hordanám.

21/L

2009. aug. 7. 15:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Piros, lila elmegy pl pólóban, de ingben nekem már nem, de a rózsaszínt nőn se szeretem, én se hordok, pasin meg végképp nem akarom látni semmiylen formában.
2009. aug. 7. 18:52
 10/10 anonim válasza:
53%
piros ing áhh imádom :P
2009. aug. 7. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!