Kedvelitek a My77 márkát?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon jó ruháik vannak, erre nem lehet mondani hogy "plázap*csás". Csak sajna drága. Múlthéten vettem ott egy szabadidőszettet, meg egy meleg pulcsit. Ti mit gondoltok?
2012. okt. 14. 01:35
1/9 anonim válasza:
tényleg jó cuccok és nem nagyon látod máson vissza ;)
2/9 anonim válasza:
Vannak olyan cuccok, amik jól néznek ki, de van ami kifejezetten cigányos. Virágos is, csillogós is, zsinóros is, csak uuuuuhhhhh....
Viszont a minőség nem valami jó sajnos, főleg, ha azt nézed amennyibe kerül. Ha rendes minőség lenne, nem használódna el olyan gyorsan, akkor nem lenne baj az árával, de így ezért ennyit?
3/9 anonim válasza:
Tetszenek nagyon, de sajnos nekem drágák.
4/9 anonim válasza:
Olyan, mintha drága kínai üzlet lenne. Számomra mégis olcsó hatást keltenek. (Eléggé paradoxon ez a "márka" :D) Az a szabadidő szett magassarkúval viszont elég vidékies :D
5/9 A kérdező kommentje:
Persze vannak cigós darabok, de félresikerült termékek minden márkánál vannak. A bemelegítő magassarkúval tényleg veszélyes de én sportcipővel hordom. Nekem a my77 sokkal jobban bejön mint a bershka meg társai számomra az ottani cuccok unalmasak, semmi fazon semmi szín... És mégméregdrága is. Ezek legalább egyedi ruhák.
2012. okt. 14. 16:47
6/9 anonim válasza:
Inkább a rosszul sikerült cuccok vannak többségben. És a bershka méregdrága a my77-hez képest? Voltál te már ezekben az üzletekben? o.O
7/9 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy a my77-hez képest drága, hanem hogy ahoz képest hogy milyen ruhák vannak ott, igen drága. Vettem onnan régebben ruhát, nem is egyet és hát a minőségével sem dicsekednék. De kinek mi...
2012. okt. 14. 20:21
8/9 anonim válasza:
Én személy szerint nagyon szeretem a My77 rucikat. Én sok kedvemre való, stílusban hozzám passzoló darabot találok náluk. Természetesen nem minden rucijuk jön be,de ez más márkáknál is igaz. A minőségük pedig KIFOGÁSTALAN! Ezt tapasztalatból állíthatom. :) Aki az ellenkezőjét állítja, vagy beleválogatott vagy nem találkozott My77 termékkel.
9/9 anonim válasza:
Ha ez segít valamit a My77 cuccokat Romániában készítik.
Lehet hogy a ruhájik szarok , de ismerem őket és rohadt rendes emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!