65/A-s melltartót hol vásárolhatnék? Tapasztalat lenne a legjobb. neten nem találtam semmit.
Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 17:51
11/24 anonim válasza:
"Akkor nem értem, 70 és 75/A-t rendszeresen látok."
És? Van legkisebb női méret, ami alatt nem gyártanak. Ez akkoriban, amikor én serdültem, a 70-es volt. Annál kisebbet rendelni vagy varratni kellett privátin.
12/24 A kérdező kommentje:
Nem, nem biztos, ezért kérdeztem, hátha vki tudja.
2012. okt. 12. 18:12
13/24 A kérdező kommentje:
Ha a 70es a legkisebb, amikor minek írnak a 65-ösről??? Annál lejjebb tényleg nincs sehol, legalábbis nem láttam.
2012. okt. 12. 18:15
14/24 anonim válasza:
nem tudom miket beszéltek itt..igenis van 65/A melltartó.3 évvel ezelőtt én is olyat vettem az akkor még picike melleimre és láss csodát tökéletesen illett hozzám:D kínaikban nézz szét, legalábbis én ott akadtam rá anno.
15/24 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. okt. 12. 18:19
16/24 anonim válasza:
Kiváncsi volnék, hogy miért nem felelt meg az a 2 beírás a Kérdezőnek, amiben ajánlottam a kínai boltot, ha harmadikra megfelelt.
17/24 A kérdező kommentje:
Mert az, hogy TALÁN van, nem válasz. Talán mindenhol van, de nem fogok boltról boltra járni.
2012. okt. 12. 18:25
18/24 anonim válasza:
Próbáltál már fel különböző 70A méreteket? Szerintem az is jó lenne.
19/24 A kérdező kommentje:
Na igen, hallottam már erről, de még nem próbáltam ki. Szerinted hol vagy milyen fazonban érdemes próbálkoznom?
2012. okt. 12. 18:29
20/24 anonim válasza:
intimissimi, kicsit drága, de jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!