Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fekete nadrághoz és fekete...

Fekete nadrághoz és fekete pólóhoz illik a smog tornacipő?

Figyelt kérdés

Erre vagy ilyesmire gondolok:

[link]

2009. aug. 6. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Illik, csak ez az egész túl fekete és 2600Ft egy olyan tornacipőért, amit 600Ft-ért is meg lehet venni és látszatra semmi különbség..
2009. aug. 6. 14:45
 2/5 anonim ***** válasza:
a helyedben hoszabb szárú-t szereznék mert vmivel kényelmesebb, és ez tényleg olyan mint 1 sima tornacipő :/
2009. aug. 6. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

első kommentelő:

látszatra lehet, de nekem volt ilyen kínai tornacipőm, na úgy megnyomta a körmöt a lábamon, hogy már 2 éve szenvedek vele, belilult, aztán nem akart lenőni stb. nem részletezem...

mondjuk a new yorkeres cipőkben sem bíznék. azzal is megjártam.

amúgy illik hozzá szerintem. bár elég rockeresen fogsz kinézni. de ha ez a cél, akkor ok.

2009. aug. 6. 14:52
 4/5 anonim ***** válasza:
persze, hoy illik ,sok rocker csaj hordja ezt az összeállítást egy szegecses övvel kiegészítve...
2009. aug. 6. 14:52
 5/5 anonim ***** válasza:

szia, illeni illik szerintem.

én a Street cipőpoltban vettem magamnak magas szárú tornacsukát, igaz ezer ft-tal drágábban...ott is van fekete

2009. aug. 6. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!