Mennyi volt a legtöbb összeg, amennyit kiadtál egy ruhára/cipőre/táskára, pedig nem vagy egy milliomos?
25 ezer ft-ért egy puma cipőt,kb 8 éve és soknak számított akkor ez az összeg. De nem is volt baj,4-5 évig kitűnően "szolgált" 5 év után is csak túl kopott volt már azért nem hordtam többet.
Aztán mostanában vagyis 3 éve vettem egy playboy táskát 15 ezer ft-ért,de mai napig kedvenc táskám, és vadiújnak néz ki ,semmi kopás,kedvenc táskám.
Csak cipőre,kabátra,és táskára adok ki nagyobb összegett (ezt 10 felett értem) amit tudom hogy több évig hordhatok.
akciósan 15-ért puma cipő, én inkább az olcsó darabokat keresem :)
A hugom ballagására vett egy nyavalyás szoknyát 17 ezerért, egyszer volt rajta, azóta nem is tudja hol van...
téli kabátot vettem 41.000ft -ért
a másik bár nem ruhadarab, de egy órát vettem, 70.000-ért
De tény ,hogy ezek tökéletesek lesznek évekig is:)
15000 Ft, Iron Fist Zombie Stomper Platformért. Egyszer volt rajtam eddig...
20/L
Kb 40.000 egy csizmára. Viszont abszolút megérte sztem. Amúgy akciósan volt ennyi.
Általában spórolok, keresem az akciókat, stb, de van, h rámjön, h folyton szétmennek az olcsón vett cuccaim, és akkor veszek egy minőségi darabot. Kicsit jobban megéri, mint egy Iphone v ki tudja mi, ami fél év alatt elavul, egy szuper csizma sok évig jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!