Mit gondoltok az olyan lányokról akik gagyi utánzatokról pl: "Luis Vuitton" táskákról hirdetik, hogy a birtokukban van, holott nem is eredeti, de úgy csinálnak mintha az lenne?
A 19:06 teljesen egyetértek!
Semmi baj nincs azzal ha valaki az eredeti márkás ruhákat nem tudja megengedni magának akkor ha feltud öltözni ízlésesen is. Mert sztem ez számít igazán hogy összhatásra milyen.
Tele van a busz, a metró, 16-20 éves lányok garmadával akik a lakótelepen szállnak le, az iwiwen meg a Vuitton lányok c. képpel reklámozzák magukat...
Én csak azt nem értem,hogy miért kell leszólni az olyan embereket,akik nem 10 ezreket költenek egy-egy ruhadarabra!
Ha valakinek a hamis LV táska tetszik,úgyis azt fogja megvenni,de bizonyára az illető is tudatában van annak,hogy az hamisítvány!
Csak az lehet jó ember és csak azt kell emberszámba venni,akinek több százezres táskái,cipői és egyéb darabjai vannak?
Mert szerintem nem!
Na üdv mindenkinek!
Nem szólja le itt senki azt, akinek nem tellik eredetire. De ettől függetlenül gáz.
Nekem nem tellik Luis Vuittonra, meg egyéb márkákra. De nem veszek kamu cuccokat, mert égnék vele, a többi ruhámból is látszik, hogy nem eredeti, mert aki egyszerű, kínais vagy egyéb olcsó holmikat visel egy LV táskával, az már bűzlik...:/
ha valaki nem eredeti cuccokat visel, az szerintem akkor gáz, ha felvág vele. Bár számomra ugyanilyan szánalmas az, ha valaki eredeti cuccokat visel, és azzal vág fel...
Egyébként jól lefikáztok itt mindenkit, aki nem eredeti holmikat hord... lehet, hogy műveletlen vagyok, de eddig nem is hallottam róla, nem is tudtam hogy mi az a "Luis Vuitton". Na most lehet, hogy ha én láttam volna egy ilyen táskát és megtetszik, akkor hordom. Számomra tök anonim, és tök sok névtelen "márka" van, tökre leszarom hogy erre most épp mi van írva, ezt tetszik, ezt engedhetem meg magamnak és ennyi.... Szóval lehet, hogy valaki nem azért vesz hamisított cuccot, hogy felvágjon vele, hanem csak öltözködni akar, nem is tudja mi az, de máris szánalmasnak bélyegzik. És akkor ne legyen az embernek hányingere bemenni a suliba, ahol az osztálytársai lefikázzák azért, mert kínaiban öltözködik....
Én a tegnapi 21:06os vagyok és teljes mértékben egyet értek a 22:47essel.
A kínai cucc is lehet ugyan olyan jó,mint a márkás,sőt van olyan,amikor jobb is!Abból is nagyon szépen és jól fel lehet öltözködni!
Szerintem nem kéne az olyanokat lenézni,akiknek nem telik több 10ezres cuccokra és csak onnan tud vásárolni!
Semmivel sem rosszabb ember az,aki onnan öltözködik!
Ja és abban igaza volt a 22:47esnek,hogy az ember pl így menjen be a suliba...áhhh...tiszta vicc ez a mai felfogás!
Na üdv Mindenkinek!
A pontozások alapján is látszik, hogy mennyire lezüllöt világban élünk. Akik azt mondják, ha nem engedhetik meg maguknak a márkás cuccokat, akkor kénytelenek kínaiban öltözködni és gáz, hogy ezért leszólják a másikat - az le van pontzva.
Általában, aki azt mondja, hogy "hú de szánalmasak ezek a p*csák"- azok fel vannak pontozva.
Kár, hogy anyám nem keres annyit, hogy én is 10 zerért vehessek meg egy felsőt, vagy egy táskát. De azért lenézni, mert a szüleim nem keresnek jól? Szr ez a világ....
Szerintem a lényeg annyi, hogy ki-ki a saját anyagi határain belül próbáljon meg ízlésesen és a saját stílusa alapján öltözködni.
Ha valaki megteheti hogy drága holmikat vegyen, akkor legyen vele boldog de ne vágjon fel fele.
Ha valaki nem teheti meg akkor vegyen márka nélküli ruhákat, de semmiképp se próbáljon egy hamisítványról olyan képet feltűntetni hoyg az valódi... mert ez az ami szánalmas.
Itt most nem arról van szó,hogy rögtön szánalmas leszel ha hamisitvány a táskád ,cipőd,öved, stb... Ha nem ha ezzel akarsz felvágni.
Az a szánalmas amikor a kis tizenéves kiscsajok myvipra, iwiwre kiteszik h huuuh nekem ilyen márkás meg olyan márkás táskám van.
Jajjj pont ma láttam a villamoson egy csajt akinek Louis Vuittonos táskája volt. XD Nehogy már elhigyjük, hogy igazi. :D Aki megtudja venni az igazit, nem hiszem, hogy egy ősöreg villamos tragacson fog utazni..:D Az meg gáz, ha valaki hamisítottat hord..sztem..-_-'
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!