Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A fekete miért 'emós'? -. -

A fekete miért 'emós'? -. -

Figyelt kérdés

Kedvenc színem. Nem vagyok mindig feketében, de valamilyen ruhám általában az. Egyáltalán nem vagyok emo, sőt. Rockot, vagyis inkább metált hallgatok. Nem divatból agy hasonló, csak ez vagyok én. :) Ezért egyszerűen nem bírom, ha apám a fekete körömlakkra nézve rögtön nekem esik h miért festem ki, meg hogy miért fekete. 'Emós vagy te?? ' És ezt naponta 3x..Tehát a kérdésem, mi a véleményetek erről?

15/l

2012. okt. 8. 19:09
 1/6 anonim válasza:
Keress rá neten, hogy milyen az emós, illetve a rockos/metál csajos öltözet. Aztán hasonlítsd össze a tieddel. Ha a metáloshoz hasonlít, az emóshoz meg nem, akkor azok a hülyék, akik ilyeket mondanak neked. Am ha Te is ilyen metálos vagy, tudhatnád, hogy az ilyen emberek véleményét le kell sz@rni.
2012. okt. 8. 19:14
 2/6 A kérdező kommentje:
azt már megtanultam;) de ha naponta üvölt velem egy sort.. azt nehezebb.
2012. okt. 8. 19:16
 3/6 anonim ***** válasza:
majd kinövöd.
2012. okt. 8. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Elegáns,komoly,szexi

18 férfi vagyok.Általában feketében járok.Többnyire valamivel ötvözöm,hogy ne legyen annyira egyhangú,de nagyrészt fekete a ruhatáram.Christian Bale fekete inget vett fel fekete farmerral.Szerintem ő nem emós.:)Bár batman elég darkos karakter,lehet néha festi a körmeit,nem tudom de egy szín miatt nem lehet senkit nem lehet ízlésbeli hovatartozását beskatulyázni egy szn aéapján.

2012. okt. 9. 02:20
 5/6 anonim ***** válasza:

(előző vagyok)Na,elküldte félkészen,bocsánat.

Szóval nem lehet egy szín alapján mindenkit egy kalap alá venni.

Persze rock és rock között is van különbség.

Nem mindegy,hogy children of bottom(vagy asszem az metál) vagy Led zeppelin.

De szerintem az is hülyeség,hogy aki rocker az járjon feketében.Steve Morse se szokott nagyon feketét felvenni mégis ő a legzsírabb gitáros.:)Nincs erre szabály.

2012. okt. 9. 02:24
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.:) én is így gondolom. ja és ment a zöldkéz :)
2012. okt. 9. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!