Ez hogy nézne ki? Furcsán néznének rám az emberek, ha így jelennék meg?
Egy lila, térdig érő leggings
Egy fekete lábszárvédő (a lényeg, hogy térd fölé ér)
Egy virágos ruhával_
[link] hosszabb a felső, fekete része, és a virágos rész is sötétebb picit.
Ehhez felvennék egy cipzáros szürkés felsőt, vagy egy sima fehér felsőt, vagy egy fekete-szürke mintás felsőt. Vagy csak egy sima, fekete blúzt, amit nem gombolnék be, mert valamit kell hozzá felvenni, különben megfagynék. :D +ehhez bőrdzseki, bakancs.
Szerintetek jól nézne ki? Amúgy vékony vagyok, meg magas. (Ha számít..). Nekem valahogy irtóra bejön, de kíváncsi vagyok mások véleményére is. :D
16/L
A ruha-leggings párosítás jó, de a lábszárvédő az nem jó és a bakaqncs sem:O inkább fehér kardigánt és bőrdzseki.a lábszár védő helyett vegyél fel bokáig érő vagyis hosszú leggingset.
Remélem segítettem:)
Köszönöm a válaszokat!
Szóval a leggings-lábszárvédő párosítás semmi esetben sem jó? Ha nem ezzel a szoknyával venném fel, akkor sem? ://
Miért kell ezt a szép és bájos szoknyát ilyen bolondságokkal elrontani? Vegyél fel hozzá egy szép harisnyát, normális női cipőt és egy színes topot! Hidd el így sokkal szebb és bájosabb leszel!
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!