Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » New Yorker milyen?

New Yorker milyen?

Figyelt kérdés
Sok jót és rosszat hallottam róla ,de pl. az egyik ismerősöm szerint jó árba,minőségre és cuccokban is.Szerintetek?ott szeretnék vásárolni holnap és meg szeretném tudni ,hogy meg-e éri 13/L

2012. okt. 4. 19:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
tényleg drágák pl a farmerok is ,meg rossz anyagbol készül egy csomó holmijuk ami félévután tönkre megy
2012. okt. 4. 20:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Sokszor megfogadtam, hogy nem veszek ott ruhát a minősége miatt, biztos nem mindegyik gagyi, de én drágábból is kiválasztottam a szart.. ;(
2012. okt. 4. 20:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs bajom a minőségével, de nekem drága, csak leárazáskor szoktam ott vásárolni.

20/L

2012. okt. 4. 21:06
 14/18 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddig válaszokat lehet inkább csak benézek majd utána meglátom ,hogy veszek-e valamit :) de még várom a véleményeket mert ebből tanulok ^^
2012. okt. 4. 21:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ki lehet fogni ott is jó dolgokat. Nekem a ruháim nagy része onnan van, sokat tavaly vettem(ballagásomra pénzt kaptam), és még idén is hordhatóak. Az viszont tény, hogy egyre drágábbak, és csak leárazásokon lehet kifogni jó áron dolgokat.
2012. okt. 4. 21:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van olyan pólóm am már 3 éves és mintha még új lenne, de van amit tavaly nyáron vettem és rá egy hónapra már annyira kinyúlt hogy varrónővel kéne beszűkíttetni :S

Ki kell fogni.

2012. okt. 5. 17:01
 17/18 anonim ***** válasza:
A ruhák minősége tényleg nem a legjobb, viszont szerintem nagyon divatos, stílusos az ottani kínálat. Ennek ellenére ritkán vásárolok ott, pont a pofátlanul magas árak miatt.
2012. dec. 22. 17:46
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ügyes vagy, találhatsz jó minőségű ruhadarabokat, jó áron. Általában akciókor, "sale" időszakokban érdemes benézni. Ha olyanba mész ahol emelet is van, mindenképp menj fel és jól nézz körül MINDENHOL. Tényleg vannak jó cuccok!
2012. dec. 22. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!