Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A skinhead és hungarista...

A skinhead és hungarista rocker öltözködési stílus miben különbözik?

Figyelt kérdés
Bombert, terepnadrágot és bakancsot hordanak a skinheadek és hun. rockerek is. De az érdekelne, hogy teljesen ugyanolyan az öltözködésük?
2009. aug. 4. 19:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hungarista rocker? Az tudtommal skinhead. Ne a látszat alapján ítélj, egy igazi hungarista nem attól lesz hungarista, hogy mit vesz fel. Nézz meg egy MNA tagot...
2009. aug. 8. 13:52
 12/18 anonim válasza:
Bírom ezt a sok kamu mesét:),SkinHead=SKA, REGGAE ,De Magyarországon SKINHEAD=NÁCI, természetesen a skinheadek nézete Magyarországon is baloldaltól jobb oldalig megy,no és vannak az Oi! Skinheadek akik szarnak a poltikára és a kisebbségre:)
2010. nov. 28. 16:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Oi!Oi! :D helyes :D
2011. jún. 13. 14:44
 14/18 ELITHARCOS88 válasza:

Én Skinhead vagyok ( jobboldali ) az öltözetről anyit, hogy nekem egy 15soros Steel bakancsom, a nadrágtartóm az fehér. általába farmerbe, bomberbe járok, amiket eddig a többiek montak az mind jó..csak egy dolgot nem mondtak a Skinheadek bombere általában "tele" van felvarróval. Skinheadek 14/88 (ez van nekem is) WAFFEN-SS

VÉR ÉS BECSÜLET, OI, VAS KERESZT, NÉMET KATONAI CIMER, BIRODALMI SAS ( EZÉRT BÜNTETNEK), TOTENKOPF, általába ilyen felvarrókat hordanak.

2012. ápr. 26. 06:20
 15/18 anonim ***** válasza:
a skinhead lét egy szubkultúra,tehát a külsőségeken alapszik elsősorban.Én lány vagyok,és nem is mindig öltözök így,koncertekre ha megyek,akkor Martens bakancs,farmer,galléros ing,farmerkabát.Frufrum is természetesen van,bár nincs felnyírva.A lányok általában ilyenek. Ehhez társítanak egy eszmét,ideológiát, ami mint írták előttem is baloldaltól jobboldalig terjed. Én is nevetségesnek tartom a SHARPokat,ők nem skinek,bárhogy is gondolják.. vagyunk egy páran jobboldali skinek a világon,fogjunk össze!A kárpátia pedig nemzeti rock zenét játszó együttes(igaz elég sűrűn pénzért.......).Romantikus erőszak,Ismerős Arcok és így tovább szintén nem olyan radikális,de nemzeti érzelműek.Meghát Sziva is régi kopasz mint tudjuk:) szóval,vannak itt finomabb dolgoktól egészen radikális emberekig. És így van,éljen a nemzetvezető! 88
2013. márc. 23. 21:46
 16/18 anonim válasza:
Édesapa! nézz már körül jobban és nyitott szemmel járj. Amit te itt 34856834 sorban leírtál az egy baromi nagy fa szság
2013. júl. 24. 01:52
 17/18 anonim válasza:

"Én Skinhead vagyok ( jobboldali ) "

Gratulálok:)

2013. júl. 24. 01:54
 18/18 Sensei Péter válasza:
Hát én skinhead vagyok már 5 éve. Nekem acélbetétes bakancs piros és fehér füzővel,az egyik hozzászóló nagyon jól elmagyarázta a füzők szinét. Farmer nadrág fel türve egyértelműen mondjuk azt inkább az Angolok csinálták a nemzetük miatt de nekem így tetszik. Felül vagy bomber vagy ing és a haj egyértelműen vagy nagyon rövid vagy kopac
2022. szept. 6. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!