Lányok! Ti ősszel illetve télen, milyen kabátot fogtok viselni? Milyen kabátok lesznek idén divatosak?
Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 22:19
1/7 anonim válasza:
Azt a fekete, műbőr kabátot, amit az elmúlt években is.
2/7 anonim válasza:
szintén őszre nekem is fekete műbőrkabát amit még tavaly vettem,igaz tavasszal.
Télre csak elképzeléseim vannak,még nincs kabátom.
3/7 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy mi lesz a divat, de én azt a téli jellegű kabátot, amit tavaly, egy bundás, sportosabb fazonú, oldalcipzáros kabátot és egy hosszú szövetkabátot fogok hordani. Ja és most őszre van két pulcsi és vékony kabát közti átmenetem.
4/7 anonim válasza:
Ősszel fekete műbőrdzsekit és bézs trench/ballonkabátot hordok.
Télre meg bézs nagyon finom anyagú, dupla gombsoros kabát, egy fekete, szintén dupla gombsoros hosszított szövetkabát és egy parka, amit játszósnak használok (kutyasétához, szánkózni, szaladgálni boltokba) :)
Ami szerintem még idén divat lesz, az a dupla gombsor, military-s beütéssel, szegecses kiegészítéssel, de amik mégis nőiesek, derékhangsúlyosak.
5/7 anonim válasza:
Találtam egy blogot ebben írnak róla! Remélem tudtam segíteni. [link]
6/7 anonim válasza:
Ősszel ballonkabát, vagy (mű)bőrdzseki, télen pedig jó vastag szövetkabátot...:)
7/7 anonim válasza:
nekem ilyesmim van nagyon szeretem és vékony anyaga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!