Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy illik? Oda is fekete...

Hogy illik? Oda is fekete fehérben kell menni?

Figyelt kérdés
augusztus 24-25-én pótvizsgám lesz sajnos.szerintetek miben illik megjelenni?ott is illem a fekete fehér? :S
2009. aug. 4. 10:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem igen!Nincs tapasztalatom ugyan,de inkább jelenj meg fekete nadrágban/szoknyában és fehér blúzban/ingben:)
2009. aug. 4. 10:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Sokat számít,ha látják,hogy készültél.Ez vonatkozik az öltözködésre is.A pótvizsga a szünetben van,a tanár is "pihenne", tehát ne rontsd el azzal,hogy odaállítsz egy halásznadrágos,papucsos cuccban.
2009. aug. 4. 10:47
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Bakker, nekem tesi pótvizsgám lesz, oda is ünneplőbe mennyek? :D
2009. aug. 4. 14:00
 4/11 A kérdező kommentje:
tesiből...azt h csináltad bakker: :)
2009. aug. 4. 14:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem meg osztályozóm lesz az összestantárgyból, és azt mondták, hogy csinos legyek. Sztem elég lesz egy fekete szoknya meg egy fehér blúz. Én nem ünneplőben megyek, csak ünnepélyesen.

Sok szerencsét! ;)

2009. aug. 4. 15:25
 6/11 A kérdező kommentje:

osztályozó úr isten :S mikor kezdtél el tanulni?nekem 3ból kell vizsgáznom...biosz kémia matak :S:S:S:S:S:S

és kishíjján most kezdtem el tanulni csak.parázok mint az állat de remélem egy ilyen pótvizsga nem olyan gáz amilyennek gondolom.

2009. aug. 4. 15:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Tesiből úgy buktam meg, hogy be se jártam.

Kivéve, mikor súlyemelések voltak, meg ilyenek.

2009. aug. 4. 16:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

2 éve egy osztálytársam beállított pótvizsgára egy pálmafás gatyába... Egy másik o.társam mesélte, hogy látni lehetett, hogy tanult, de o.fő meghúzta...

Szóval, ha azt akarod, hogy hozzád jól álljanak a tanárok, akkor én kiöltöznék a helyedben...:)

2009. aug. 4. 20:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
tesiből úgy tudtam nincs is pótvizsga :O
2009. aug. 5. 01:30
 10/11 anonim ***** válasza:

1 hónapja tanulok, de eddig csak 5 tantárgyból küldték el a tételeket, szóval most egyhelyben toppogok. :(

Mindig osztályelső voltam, de most én is nagyon nagyon félek, mert ugye ez az egész éves anyag, és a többiek nem véletlenül 6 hónapon keresztül tanulják, de Anyukám azt mondja, hogy menjek át 2-sel, és akkor ő már örülni fog :)

Ja amúgy neked 2 napos lesz a vizsga? Nekem egy nap lesz az összes :S

2009. aug. 5. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!