A bolyhos ruhák ellen valami praktika?
Van pár pólóm, ami nagyon bolyhos lett. Van olyan, aminek a teljes egésze.
Amúgy van egy pólóm, ami 3. mosás utána már a hátán lyukas is volt (2-3 apró lyuk) és e mellé még ez is bolyhos lett hátul.
Egyáltalán mitől lesznek a ruhák bolyhosak?
A válaszokat előre is köszi. :)
A Lidl-ben is lehet venni alkalmanként ilyen készüléket. Pénteken (09.28) is volt, úgy emlékszem 899Ft-os áron.
Amúgy ezek a pólóid honnan származnak? Megmondom őszintén az utóbbi 10 évben nem vettem olyan ruhát ami bolyhosodna. Mondjuk sok márkás ruhám van, az alap, hogy nem bolyhosodik. De van 1-2 itthoni felsőm-nadrágom ami a Lidl-ből származik, de semmi bolyhosodás nem figyelhető meg rajtuk. Illetve az Alba Plázás Shiva-ból(olcsó kínai, rosszabb, mint a Jeans Club Philip Russel volt) is van elég sok felsőm, de maximum 10-15 mosás után kis nyúlás figyelhető meg, de bolyhosodást semmennyire nem tapasztaltam, pedig ezek 1000Ft-os pólók.
Mondjuk piacon nem szoktam vásárolni, azon a területen nem tudom milyen minőségűek a cuccok.
Az a vicces, hogy az egyik ilyen póló egy 6000 forintos Heavy Tools. A HT az, ami 2 mosásig bírta.
A márkátlan pólóim tovább bírták, amiket 1800-ért vettem.
Azért egy jó márka szerintem mindig megbízható.
Az meg hogy megtapogatom az anyagot, szerintem nem sok mindent jelent, újonnan a gagyinak is finom puha anyagja van, előre szerintem nem lehet megállapítani, hogy bolyhosodni fog-e.
Amik beváltak nekem márkák: Diesel, Empori Armani, Puma.
Olcsók közül, amik nagyjából tetszenek is(akár utcára is): www.bonprix.hu -s ruhák, és a volt Jeans Clubbos PR.
Olcsók közül amik jók, csak nem nagyon tetszenek: Lidl-ben lévő ruhák: nagyon jók, csak nem tetszenek, de otthoni viseletre tökéletesek, tartósak.
Alba Plázás Shiva kínai bolt: van 1-2 jó felső, 10-15-ször alkalmas utcai viseletre, majd kopik a felirata, kissé nyúlik, és lesz belőle otthoni cucc:)
Voltam már Zara, C&A, Bershka, New Yorker és társai boltokban, én gagyinak láttam a cuccait ezeknek a boltoknak, és a bonprixes ruhákat sokkal jobbnak tartom.
Pl. a Zara-tól sokan elvannak ájulva, egy normális felsőt, és nadrágot nem láttam, a pólók olyanok voltak, hogy alátettem a kezemet és átlátszó volt, annyira vékony volt az anyagja. Képzelem mennyire lehet mérettartó egy ilyen póló.
#1/8
A Hilfiger pulcsimon a felirat is bolyhos lett.. Nem a marka fuggo sajnos. :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!