Hol lehet ilyesmi leggingseket/harisnyákat kapni?
sziasztok! rendelnék netről csak nem tudok, nincs paypalunk vagy ilyen online fizetős cuccunk, és egyik ismerősünknek se. Hosszú gatya helyett jobban szeretem a leggings, harisnya+short vagy szoknya megoldást. Milyen üzletben lehet ilyen jópofa mintásakat kapni, színeseket? Vettem már 1 harisnyát ami fekete és kínai jeles, meg egy sima fekete vastag leggingset, de utálom hogy minden cuccom fekete, és eddig mindenhol csak feketét láttam..
köszi:)
16L
Nem muszáj bankkártya a netes rendeléshez. Kinézed pl vaterán a legginget vagy harisnyát ott megveszed. Emailben kapsz egy értesítőt az eladó adataival. Felveszed vele a kapcsolatot, kérsz tőle egy számlaszámot. Bemész az adott bankhoz és megmondod hogy készpénzt szeretnél utalni arra a bankszámlára amit az eladó megadott.
Ezután már csak várni kell hogy megkapd a csomagot.
Itt is körülnézhetsz. OFF-line is fizethetsz átvételkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!