Milyen színű pólót hordanátok szívesen? (mintától és márkától függetlenül)
Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 19:08
1/12 anonim válasza:
rózaszín,kék,fekete,fehér,világos zöld xd
2/12 anonim válasza:
Fehér, pink, világosszürke, zöld
De legyen rajta valami minta (én nem szeretem az egyszínűt)
19/L
3/12 A kérdező kommentje:
Persze, leginkább mintásra gondoltam, most leginkább a színe érdekel, hogy ki mit szeret :)
2009. aug. 3. 19:30
4/12 anonim válasza:
első vagyok
a feszeset szeretem :] + az egyszínű az nőies :]
5/12 anonim válasza:
A feketét szeretem a legjobban mindenbol, bár felveszek bármilyet...
A feketéhez minden illik, nem kell egy órát állnom a szekrény elott, hogy mit vegyek fel hozzá, milyen kiegészítokkel :) Nem vagyok benne semmilyen stílusban, egyszeruen csak ezt szeretem, már olyan 2-3 éve szinte csak feketét hordok.
6/12 anonim válasza:
szürke, szépkék, szépzöld, lila:) de végülis akármiet alényeg h egyszinű legyen lehetőleg és ne csak sima póló hanem vmi fantázia legyen benne :) és ne legyen pink vagy babakék vagy rikitó citromsárga:D
7/12 anonim válasza:
Utolsóvan egyet értek.
Sötétlilát is hordanék, türkizeset, banánsárgát, barnát is de ilyen krémes karamellszínűt, meg kéééket. ^^
Amit viszont nem: fekete, rózsaszín, beige, világoslila. ˘˘
10/12 anonim válasza:
Kedvenc: fekete és világoskék, de hordok még sötétlilát, középrózsaszínt, szürkét és pirosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!