Zavarna titeket ha valaki nyakában anarchia jeles nyakláncot látnátok?
Már miért zavarna, nagyon sok mindent tolerálok senkivel nem volt bajom ilyen téren
Mondjuk értelmetlen itthon ilyen nyakláncot hordani mert, nem tudjuk mi az anarchia, abba bele kell kerülnie az országnak
Aki punk, annál normális és alapvető az ilyen medál/nyaklánc, még szüleim is tudják hogy mi ez valójában
Nyugodtan hordhatod, nemfognak bántani emiatt
Láttam már napkereket, akkor swasztikát is nő/férfi nyakában, mégse érte őket hátrány
20/F
1: miért háboríta fel??
Engem egyáltalán nem zavarna sőt!
Most eszembe juttattad kisfióka koromban az első barátomat :D Neki volt ilyene meg egy pólója is. Punk volt és én meg el voltam vakulva. Igazából a személyisége ezt nem nagyon tükrözte, a haverjaival nagyon idiótán tudott viselkedni, velem meg...kenyérre lehetett volna kenni. Nagyon szépen bánt velem :)
Belőle kiindulva nem, nem zavar, de nem is szoktam különösebben felkapni rá a fejemet. Szóval nem izgat :)
Persze ha valakinek negatív élménye lenne, az máshogy állna hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!