H lehet az h anyukám nem ismeri fel a menő cuccokat?
Figyelt kérdés
Valahogy ha bemegyünk egy boltba ő hoz egy dolgot ami elegáns de mégis minimálisan tetszik, de mégis találok egy menőt ami nagyon tetszik. ://2012. szept. 26. 17:22
2/19 anonim válasza:
Mert nem egy korosztály vagytok.
Neked sem az tetszik, mint 10 évvel ezelőtt.
3/19 anonim válasza:
Nem tom de minden anyuka ezt csinálja XD
5/19 anonim válasza:
Tán más az ízlésetek? Szerintem neked az sem tetszene, amit én kinéznék magamnak egy boltban, pedig nem az anyukád korosztálya vagyok.
6/19 anonim válasza:
Nekem szerencsém van, az én anyukám nagyon divatosan öltözködik. :)
7/19 anonim válasza:
Mert te menő vagy meg flegma meg állati laza.
8/19 anonim válasza:
Lehet, hogy te menőnek azt találod, amiből kilóg a csöcsöd, anyukád meg úgy gondolja, hogy az nem való neked.
9/19 anonim válasza:
Próbálom más megvilágításba helyezni.
Van egy házaspár, éldegélnek. Az egyik fél azonban rengeteg új barátra tesz szert, elmegy velük ide-oda, ami pénzbe kerül. Emiatt kevesebbet ad a közös élet költségeibe.
Az itt lepontozók 100%-a ha ilyen helyzetben lenne, fröcsögne a házastársra, hogy hogyan tehet ilyet, miért a közös életükből veszi el ezeket a kiadásokat, miért nem neki vesz virágot, sört, stb, stb. Pedig ugye örülni kéne, hiszen a barátok fontosak, és a házastárs is örül, hogy új barátai vannak. De a másik úgy érzi, hogy ez mind mind az ő rovására megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!